کتاب آثار تربیتی نماز
خواندن نظراتمعرفی کتاب آثار تربیتی نماز
«آثار تربیتی نماز» نوشته سید محمدزکی دوغان (حسینی)(-۱۳۴۲) پیرامون «راههای ایجاد گرایش به نماز در جوانان» است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
گسترش فرهنگ نماز و فراهمکردن زمینه آن، از اهداف و دغدغههای مهم همه انبیاء بهویژه پیامبر گرامی اسلام (ص) و پیشوایان معصوم (ع) و فقها تا امروز بوده است.
فواید فردی و اجتماعی این فریضه بزرگ ایجاب مینماید تا همه دستاندرکاران تعلیم و تربیت به این امر توجه جدی داشته باشند و تلاش کنند تا در امر تربیت جوانان و نوجوانان، هرچه بیشتر به نماز و ارزشهایی که در آن نهفته است توجه شود.
اگر ما جامعهای نمونه، پر نشاط، با (معنوی) و عاری از گناه میخواهیم، باید فرهنگ نماز را گسترش داده و نهادینه نماییم.
البته باید پذیرای این واقعیت باشیم که گرچه در راه ترویج نماز تلاشهای زیادی انجام گرفته و برنامههای زیادی نیز اجرا شده، اما فاصله گرفتن نسل نوپای جامعه از نماز نیز امری واقعی است که متأسفانه امروز شاهد آن هستیم.
بنابراین لازم است همه کسانی که در امر تربیت مسئولیت دارند، در راه ترویج فرهنگ نماز گام بردارند.
در این تحقیق، با استفاده از منابع کتابخانهای در صدد تعریف شخصیت و تأثیرپذیری نوجوانان و جوانان و خصوصیات و ویژگیهای آنان و همچنین عوامل مؤثر در گرایش و جذب آنان به نماز هستیم و تلاش میکنیم تأثیرات هر کدام را در جای خود مورد بحث قرار دهیم.
همچنین به راهکارها و روشهای صحیح و اصولی که برگرفته از آیات قرآن و روایات معصومین (ع) و سیره پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) و بزرگان و علمای بزرگ است خواهیم پرداخت و نمونههای عینی و عملی موجود در سیره این بزرگان را بهعنوان شاهد و نمونه مطرح خواهیم نمود.
تو معلم، من شاگرد عاشق
دایره سبزمحسن محمدی
گوژپشت نتردامویکتور هوگو
انسان در جستجوی معناویکتور فرانکل
عوامل مؤثر بر استقرار ERPفرهاد فرهادی
با عرض سلام وادب خیلی عالی می شد اگر در مطالعه نمونه فهرست مطالب دیده می شد این خواننده متوجه میشه که مطالب کتاب مفید است یا خیر تشکر از طاقچه