کتاب دوست زامبی من
معرفی کتاب دوست زامبی من
کتاب دوست زامبی من نوشته تومی دونبوند و ترجمه امیرحسین میرزائیان، ماجرایی ترسناک و طنزآمیز را از دل یک قبرستان شروع میکند؛ جایی که ناتان و خواهر کوچکش با موجودی روبهرو میشوند که قرار نیست فقط بترساند. این داستان با بازی گرفتن از ترس زامبیها، آن را به ماجرایی پرجنبوجوش، بامزه و گاهی احساسی تبدیل میکند و در کنار تعقیبوگریز و موقعیتهای عجیب، از دلتنگی، خانواده و دوستی هم حرف میزند. این کتاب را انتشارات کتابهای قاصدک، واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر، منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دوست زامبی من
کتاب دوست زامبی من نوشته تومی دونبوند داستانی است که از یک موقعیت غمانگیز و آشنا آغاز میشود: پسری به نام ناتان هنوز با مرگ پدربزرگش کنار نیامده و گاهی در قبرستان با او درد دل میکند. همین فضای احساسی خیلی زود به ماجرایی پرتنش و خندهدار تبدیل میشود؛ وقتی ناتان و خواهرش اولیویا با دستی که از خاک بیرون میآید و بعد با زامبیای به نام جیک روبهرو میشوند. این کتاب از همان فصلهای اول نشان میدهد که قرار نیست فقط بر ترس تکیه کند. ترس در این داستان مدام با شوخی، سوءتفاهم و گفتوگوهای بامزه جابهجا میشود و همین ترکیب، حالوهوای اثر را شکل میدهد.
این کتاب در قالب فصلهای کوتاه پیش میرود و هر فصل یک گره تازه به ماجرا اضافه میکند؛ از فرار در قبرستان و آشنایی با جیک گرفته تا خرید برای مهمانی زامبیها و دردسرهایی که در فروشگاه پیش میآید. شخصیتها هم فقط برای پیش بردن حادثهها کنار هم قرار نگرفتهاند. ناتان پسری است که هم میترسد و هم مسئولیت خواهرش را حس میکند. اولیویا برخلاف ظاهر کوچکش، جسور و غافلگیرکننده است. جیک هم با وجود ظاهر چندشآورش، شخصیتی شوخ و حتی دوستداشتنی پیدا میکند. این کتاب در کنار ماجرای اصلی، ترس کودکانه از قبرستان و مردهها را بهگونهای تغییر میدهد که جای آن را کنجکاوی، همدلی و خنده بگیرد. همین جابهجایی باعث میشود داستان فقط یک قصهی هیولایی نباشد و لایهای از دلتنگی، خاطره و پیوند خانوادگی هم در آن دیده شود.
خلاصه کتاب دوست زامبی من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ناتان که پس از مرگ پدربزرگش گاهی به قبرستان میرود و با سنگ قبر او حرف میزند، یک روز همراه خواهر کوچکش اولیویا با اتفاقی عجیب روبهرو میشود. دستی از خاک بیرون میآید و موجودی شبیه زامبی سر راهشان قرار میگیرد. اما این موجود، برخلاف انتظار، دشمنی خونخوار نیست؛ او زامبیای به نام جیک است که برای خرید خوراکیهای یک مهمانی زامبیها از قبر بیرون آمده است. از اینجا به بعد، داستان به مجموعهای از تعقیبوگریزها، دردسرهای فروشگاهی و برخوردهای خندهدار تبدیل میشود. در دل این ماجرا، رابطهی ناتان با خواهرش و دلتنگی او برای پدربزرگش هم پررنگ میماند.
چرا باید کتاب دوست زامبی من را بخوانیم؟
دلایل خواندن دوست زامبی من را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب ترس، طنز و ماجرای خانوادگی را در یک داستان کوتاه و پرحادثه کنار هم قرار میدهد.
- خواننده با شخصیتی زامبی روبهرو میشود که فقط برای ترساندن ساخته نشده و جنبهای بامزه و متفاوت دارد.
- داستان در کنار هیجان، به دلتنگی ناتان برای پدربزرگش و پیوند او با خانواده هم پرداخته است.
- فصلهای کوتاه و موقعیتهای پیاپی، ریتم داستان را تند نگه میدارند و مکثهای طولانی ایجاد نمیکنند.
- این اثر برای کسانی مناسب است که از قصههای ترسناکِ همراه با شوخی و غافلگیری لذت میبرند.
خواندن دوست زامبی من به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به داستانهای ترسناک و طنز که از هیولاهای عجیب و موقعیتهای خندهدار لذت میبرند.
- خوانندگانی که داستانهای ماجراجویانه با فصلهای کوتاه و اتفاقهای پیاپی را ترجیح میدهند.
- کسانی که به قصههای مرتبط با قبرستان، زامبیها و فضای هالووینی علاقه دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند در کنار هیجان، رگههایی از دلتنگی خانوادگی و دوستی را هم در داستان ببینند.
- نوجوانانی که از شخصیتهای جسور، بازیگوش و غافلگیرکننده مثل ناتان، اولیویا و جیک خوششان میآید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دوست زامبی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دوست زامبی من |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |