معرفی و دانلود کتاب لحظاتی با امیر pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب لحظاتی با امیرsubscriptionAvailable

کتاب لحظاتی با امیر

داستان‌هایی از امیرالمومنین (ع)

۴.۵(از ۲ امتیاز)
عبدالحسین فخاری
انتشارات:
انتشارات گوی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لحظاتی با امیر

کتاب لحظاتی با امیر؛ داستان‌هایی از امیرالمومنین (ع) نوشتهٔ عبدالحسین فخاری است و انتشارات گوی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب لحظاتی با امیر

تصور کنید کنار مولایتان امیرالمومنین(ع) نشسته‌اید و آن حضرت دارد خاطراتی از خود را برای شما بیان می‌کند یا یکی از یاران خاص او ناقل خاطره‌ای از مولاست ؛ چه حال خوشی خواهید داشت وقتی این خاطرات و داستان ها را می‌شنوید؟!

خاطراتی که هم جنبه تاریخی دارد و هم ابعادی از مبانی اعتقادی و اجتماعی و اخلاقی را در بر دارد و معرفت شما را نسبت به دین، پیامبر، امامت، اخلاق، سیاست، دنیا و تربیت، افزون می‌کند و چون برای کودکان و نوجوانان و جوانان ما بیان شود، مبانی باورهای آنها را خواهد ساخت.

این کتاب، ۴۰ صحنه و خاطره از موال یا درباره مولاست که با نام «لحظاتی با امیر» تقدیم محبّان حضرتش می‌شود.

خواندن کتاب لحظاتی با امیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حضرت علی (ع) پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب لحظاتی با امیر

«پیامبر در دوران کودکی‌ام، مرا در اتاق خصوصی خود می‌گرفت و … گاهی غذا را لقمه لقمه در دهانم می‌گذاشت. هرگز در گفتارم دروغ و در رفتارم خطایی مشاهده نکرد… من همواره به همراه پیامبر بودم، همانند فرزندی پیوسته در کنار مادر است. آن حضرت هر روز نشانه تازه‌ای نیکویش را برایم آشکار می‌کرد و… .»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لحظاتی با امیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لحظاتی با امیر
عنوان دیگر:داستان‌هایی از امیرالمومنین (ع)
موضوع:داستان کوتاه، ادبیات مذهبی، داستان ایرانی
حجم فایل کتاب:۲.۷۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۹۷۹۰۷۹۳
تعداد صفحه‌ها:۱۵۶ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.