کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده
معرفی کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده
کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده نوشتهٔ گلاله داودی است. انتشارات مانیان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر درمورد بازاریابی، فروشندگی و کسبوکار است.
درباره کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده
کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده با فصلی به نام «انواع روش فروش در بازار» آغاز شده و با گذر از موضوعاتی مانند مقدمات کار در شرکت تلفیق هنر، روشهای کارکردن در شرکت معظم تلفیق هنر، انواع تعهد در تجارت نتورک، تکنیکهای پیگیری، باورهای نادرست نسبت به نتورک مارکتینگ، هشت سنگ بنای بازاریابی شبکهای، نکات ارزندۀ جلسات آموزشی - انگیزشی دکتر معظمی و جناب فرهنگ و...، با بخشی تحتعنوان «تی ام بی» پایان گرفته است. این کتاب در مورد تجربیات و آموزشهای نویسنده در حدود ۳۶ ماه توسعۀ شخصی و نتورک است که سبب رشد شخصی و دستیابی به اهداف تناسب اندام، تناسب افکار و موفقیتهای روزافزون مادی و معنوی میشود.
خواندن کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به اهمالکاران، افرادی که از اضافهوزن رنج میبرند و افرادی که در پی موفقیتهای شخصیتی و مالی هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نتورکی در سرانجام یک نویسنده
«یکی از توصیههای مهم استاد این بود که پس ده روز یک لایو قدرتمند و عالی را برگزار کنم.
من نیز با وجود بستریشدن مادرم در بیمارستان و مراقبت از پدرم که بیمار بود، این کار را به شایستگی انجام دادم. در ضمن یک جلسه از کلاسهای تی ام بی لایف در این مدت اجرا شد و من علیرغم سختی راه، زمان کمِ تمرین و مشکلات فراوان دیگر، در آن دوره هم ثبتنام نمودم. لایو را نیز بیکموکاست و قدرتمندانه برگزار کردم.»