معرفی و دانلود کتاب جان چشمانت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آپريس

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جان چشمانت

کتاب جان چشمانت نوشتهٔ مانا قصابیان است. انتشارات آپریس این رمان معاصر و عاشقانهٔ ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب جان چشمانت

کتاب جان چشمانت رمانی ایرانی و عاشقانه به قلم مانا قصابیان است. گفته شده است که این رمان تعبیری متفاوت از عشق را به تصویر می‌کشد. شخصیت اصلی این رمان «حنا» نام دارد. حنا قرار است به‌زودی ازدواج کند. او علاقهٔ بسیاری به نوشتن دارد و هر جایی از زندگی‌اش که دچار بحران می‌شود به نوشته‌هایش پناه می‌برد. این رمان را بخوانید.

خواندن کتاب جان چشمانت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جان چشمانت

«"دستش در دستانم

نگاهش به نگاهم بود

لحظه‌های قدم زدن در کنار قدم‌های آرامش

مرا به دنیای بی خیالی آرامش سوق می‌دهد

به نوعی که انگار هیچگاه قبل از او عاشق نشده‌ام،

حضورش برایم با ارزش‌ترین دارایی دنیایم است

زمانی که در کنار او هستم،

تمام خوشی‌ها، دردها، غصه‌ها، قصه‌ها، ادم‌ها و حتی تو را فراموش می‌کنم"

در پی دویدن لحظه‌ها و رسیدن طلوع به غروب خورشید، دلم برای دخترکم پرواز کرد. با شوق وانتظاری شیرین جلوی درب آموزشگاه به چشمان جذاب و آرام بخشش رسیدم. با او سفری کوتاه به قدم زدن و نوشیدن نوشیدنی گرم رفتم.

- حواست بامنه؟

- شرمنده داشتم به عشقم فکر می‌کردم؛ حواسم پرت شد

- نداشتیما! قرارمون یادت رفت؟

- کدوم قرار؟ من یادم نمیاد

- قرار گذاشتیم وقتی کنار همیم به کسی فکر نکنیم

- مگه من به کسی فکر کردم

- الان گفتی به عشقم

- خب مگه شما در جریانی عشقم کیه؟

- چندسال می‌دونستم ولی الان... .»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جان چشمانت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجان چشمانت
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهمانا قصابیان
انتشاراتانتشارات آپريس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۳/۱۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.