کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی
معرفی کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی
کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی نوشتهٔ سیمون مور و رولاند هوبشر و ترجمهٔ امیرعلی خلج است. انتشارات سیمای شرق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی
کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی درمورد روابط عمومی مجهز به رابطهای کاربری هوشمند سخن گفته است. این کتاب درآمدی بر هوش مصنوعی و رابطهای کاربری هوشمند است و میکوشد تشریح کند که چرا و چگونه این دو، عامل اصلی تحقق یک انقلاب ارتباطی در زمینهٔ ارتباطات استراتژیک و روابط عمومی به شمار میآیند. رابطهای کاربری هوشمند از هوش مصنوعی و روشهای یادگیری ماشین استفاده میکنند تا بر این موارد که چگونه سیستمها با کاربران تعامل داشته، دادهها را با آنها مبادله کرده، از آنها آموخته و روابط خود را با آنها توسعه دهند، کنترل داشته باشند. این کتاب در ۶ فصل با عناوین «رابطهای کاربری هوشمند: نسل آیندهٔ ارتباطات دیجیتالی»، «ارتباطات سهبعدی غوطهور: واقعیتهای افزوده و مجازی»، «هوش مصنوعی، احساسات و اعتماد: حسکردن باورکردن است»، «درست مثل ما؟ رابطهای شنیدن و یادگیری»، «از حرفزدن تا اقناع: موانع و فرصتها»، «روابط عمومی و چهرهٔ رابط: مدیریت اقناع بسیار شخصیسازیشده»، منبع خوبی برای پژوهشگران، دانشجویان، متخصصان و همهٔ فعالان عرصههای ارتباطات استراتژیک، روابط عمومی و مطالعات ارتباطات به شمار میآید. سیمون مور و رولاند هوبشر، نویسندگان این کتاب هر دو دانشیار دپارتمان طراحی اطلاعات و ارتباطات شرکتی در دانشگاه بنتلی در ماساچوست در ایالات متحدهٔ آمریکا هستند. امیرعلی خلج در بخش پیشگفتار این اثر، دربارهٔ مطالعهٔ کتاب حاضر گفته است که این اثر، تصویری درست و تقریباً کامل دربارهٔ اهمیت و همچنین کاربردهای رابطهای کاربری هوشمند در روابط عمومی به دست داده است.
خواندن کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد کاربردهای رابطهای کاربری هوشمند در روابط عمومی پیشنهاد میکنیم.