کتاب درآمدی بر فلسفه نوین
معرفی کتاب درآمدی بر فلسفه نوین
کتاب درآمدی بر فلسفه نوین نوشتهٔ اسماعیل ابراهیمی است و انتشارات آرنا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب درآمدی بر فلسفه نوین
کتاب درآمدی بر فلسفه نوین، میتواند به عنوان مقدمه و سرآغاز پارهای از اندیشهها و نوشتههای فلسفی در حوزههای پدیدارشناسیهای نوین و زبانشناسی و فلسفه تحلیلی، بهکار رود. به عبارتی، هدف بنیادین نویسنده در این کتاب، بهویژه در جستار دوم، شرح چگونگی تقویم و پیدایش آگاهی و ذهن است و این اثر، میتواند بنیاد همه گامهای تازه در این راه، به شمار آید. البته این سخن به معنای فرجامین بودن آن نیست؛ بلکه آغاز و راهنمای مسیری تازه خواهد بود که میتواند هر دم و هر جا، از سوی اندیشمندان علاقهمند به این حوزه، دنبال و تکمیل شود. گویی فرهنگنامهای باز، دربارهٔ ذهن است که بهتدریج و همگام با کشفیات تازه در حوزههای علوم شناختی و اعصاب و نیز سایر شاخهها، جاهای خالی آن، رفتهرفته پر خواهند شد.
خواندن کتاب درآمدی بر فلسفه نوین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعهٔ این کتاب و تدبر دربارهٔ آن، به همهٔ علاقهمندان فلسفه توصیه میشود.
بی شک مسئله آگاهی و مخصوصا ماهیت تصویر ذهنی ما از جهان یا همان کوالیا، جزء پیچیده ترین مسائل حل نشده و پیش روی بشری است. همینطور انتظار نمی رود که در یک کتاب حل نهایی این مسئله را مشاهده
سلام این کتاب حقیقتی دوباره از فهم امروز میگوید وبا افراد مهمی هم آشنا میشوید
تبدیل مسائلی به جذابی تشکیل جهان هستی و آگاهی انسان به قرص خواب کار هرکسی نیست.
یک کتاب خوب است برای فهمیدن کلیات فلسفه علی الخصوص فهم هستی شناسی و معرفت شناسی و ذهن
نوسنده دچار توهم شده وخود رافیلسوف میداند ولی متوجه ضدونقیضها ،بیادبیها ،توهینهایش نیست که فکر کنم دچار ه خودشیفتگی شده اند