معرفی و دانلود رایگان کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن pdf

برزویه نجی
انتشارات:
انتشارات آرنا

معرفی کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن

کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن نوشتهٔ برزویه نجی است و انتشارات آرنا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن

عادل پزشکی سوری است که جبر زمانه او را وادار به مهاجرت به سوئد کرده است. مرکزی که او در آن کار می کند در زمینه اتانازی فعالیت دارد و حضور یک مهاجر مسلمان فعالیت‌های مرکز را بیش از پیش مرکز توجهات قرار داده است. عادل اما بی‌توجه به حواشی سعی می‌کند تجربیات خود از مواجهه با مرگ را در راه حراست از زندگی به کار ببندد؛ او باور دارد گاهی مرگ‌اندیشی خود محرکی است برای زندگی. این داستان کوتاه که نگارش آن بیش از سه سال زمان برده است حاصل برهمکنش احساسات نگارنده در کسوت پزشک و در عین حال در جایگاه یک فرد مبتلا به افسردگی است.

خواندن کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جایی آن سوی پارک وانادیسلوندن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجایی آن سوی پارک وانادیسلوندن
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

Mohammad Bagheri
۱۴۰۲/۰۶/۱۷

فکر می کنم امتیاز کامل برازنده این اثر هست که با وجود سادگی کلام سرشار از معانی والای انسانی و اخلاقی بود.

زهرا
۱۴۰۲/۰۴/۲۳

آخرش چی شد

سروش کامجو
۱۴۰۵/۰۲/۲۵

در آمیختگی حس های مختلف هنگام خوندن این کتاب خیلی لذت بخش بود برای درک بهتر آدما گاهی باید توی کتابا باهاشون زندگی کنیم این کتاب هم فرصت تازه برای زندگی کردن به جای شخصیت هاش بود

Elin nikpassand
۱۴۰۴/۰۷/۲۱

کتاب قشنگی بود 👌 انسان هایی مانند عادل در زندگی واقعی نایاب هستند.

بخشنده خاطرات و احساسات
۱۴۰۳/۱۰/۳۰

باید به همین سادگی، بدون جملات کلیشه ای معانی بزرگ را انتقال داد.