معرفی و دانلود کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان pdf + خلاصه رایگان

کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان

۳.۳(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان

کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان نوشتهٔ جانین هالوران و ترجمهٔ محمدرضا مرادی و عبدالحسین شمسی و مریم صمدی است. انتشارات یار مانا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان

مهارت‌های اجتماعی برابر با مجموعهٔ مهارت‌هایی است که به ما اجازه می‌دهد با دیگران ارتباط برقرار کنیم؛ ارتباطی صحیح و سالم. گفته شده است که مهارت‌های اجتماعی ابزاری است که افراد را قادر می‌کند تا ارتباط برقرار کنند، یاد بگیرند، کمک بخواهند، نیازها را از راه‌های مناسب برآورده کنند، با دیگران کنار بیایند، دوست شوند، روابط سالم برقرار کنند، از خود محافظت کنند و به‌طور کلی قادر به تعامل هماهنگ با جامعه باشند. مهارت‌های اجتماعی ویژگی‌های اساسی شخصیت مانند اعتماد، احترام، مسئولیت‌پذیری، انصاف، مراقبت و شهروندی را پدید می‌آورند. این صفات به ساختن یک قطب‌نمای اخلاقی درونی کمک می‌کند، به افراد اجازه می‌دهد تا در تفکر و رفتار خود و در نتیجه صلاحیت اجتماعیْ انتخاب‌های خوبی داشته باشند. کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان به شما کمک کرده است تا بتوانید مهارت‌هایی اجتماعی مانند گوش‌دادن، حل مسئله (Problem Solving)، انعطاف‌پذیری، خودتنظیمی، غلبه بر احساسات، توجه به سرنخ‌ها، نوبت‌گرفتن و برقراری ارتباط را به کودکان آموزش دهید. یادگرفتن این مهارت‌ها نه‌تنها به کودک کمک می‌کند تا در همهٔ مراحل زندگی صحیح پیش برود، بلکه به داشتن جامعه‌ای سالم یاری می‌رساند.

خواندن کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به پدرها و مادرها و معلم‌ها و مربی‌های کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش مهارت اجتماعی به کودکان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش مهارت اجتماعی به کودکان
ویراستارفهیمه اسماعیلی
انتشاراتانتشارات یار مانا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۴/۱۸
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تقویت مهارت های حرکتی پیش نیاز نوشتنتصویر جلد کتاب تقویت مهارت های حرکتی پیش نیاز نوشتن
نسرین ابراهیمی
بازی های گروهی آسان و جذاب برای کودکانتصویر جلد کتاب بازی های گروهی آسان و جذاب برای کودکان
ندا نصیری
با برنامه ریزی همه کارها ردیف می شود!تصویر جلد کتاب با برنامه ریزی همه کارها ردیف می شود!
جولیا کوک
باشگاه تفکر و خلاقیت (جلد پنجم؛ آبی)تصویر جلد کتاب باشگاه تفکر و خلاقیت (جلد پنجم؛ آبی)
ریچل لینت
باشگاه تفکر و خلاقیت (جلد اول؛ قرمز)تصویر جلد کتاب باشگاه تفکر و خلاقیت (جلد اول؛ قرمز)
ریچل لینت
سی و دو روش برای تقویت اعتماد به نفس کودکانتصویر جلد کتاب سی و دو روش برای تقویت اعتماد به نفس کودکان
محمد بهشتیان
بازی های ورزشی ویژه مدارس ابتداییتصویر جلد کتاب بازی های ورزشی ویژه مدارس ابتدایی
مراد حسینی
بازی های آموزشی برای هوش شناختی (آی کیو)، جلد دوم (۳ تا ۸ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای هوش شناختی (آی کیو)، جلد دوم (۳ تا ۸ سال)
راضیه بدیعیان
بازی های آموزشی برای پرورش صفات اخلاقی (۸ تا ۱۴ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش صفات اخلاقی (۸ تا ۱۴ سال)
مهدیه کشانی
فوت و فن زندگی؛ توپک خوش بینیتصویر جلد کتاب فوت و فن زندگی؛ توپک خوش بینی
دایان آلبر
داستان هایی برای افزایش هوش کلامیتصویر جلد کتاب داستان هایی برای افزایش هوش کلامی
حدیثه قزل سفلی
شهربازی هوش هیجانی؛ کودک خودآگاهتصویر جلد کتاب شهربازی هوش هیجانی؛ کودک خودآگاه
رضاعلی نوروزی
اختلال‌ های یادگیری از منظر پزشکیتصویر جلد کتاب اختلال‌ های یادگیری از منظر پزشکی
مرجان بهزادفر
تقصیر من نبود که...تصویر جلد کتاب تقصیر من نبود که...
جولیا کوک
باشگاه مغز پلاس توجه و تمرکزتصویر جلد کتاب باشگاه مغز پلاس توجه و تمرکز
حامد اختیاری
رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنیتصویر جلد کتاب رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنی
فلیپ د.تومپروسکی
هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه ۶ - ۳ سالتصویر جلد کتاب هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه  ۶ - ۳ سال
پریسا جعفری
برنامه ریزی سبز در مدرسهتصویر جلد کتاب برنامه ریزی سبز در مدرسه
آرین فالینگانت
بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه، جلد دوم (۸ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه، جلد دوم (۸ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
بازی های آموزشی برای پرورش خلاقیت (۴ تا ۶ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش خلاقیت (۴ تا ۶ سال)
منیره عابدی