کتاب آموزش کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده
سهیلا امیریانتشارات:
سنجاق٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آموزش کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده
«آموزش کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده» نوشته سهیلا امیری است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«درباره کسبوکار خانگی، و بخصوص وسوسهانگیزترین شاخه آن (کسب درآمد از اینترنت) مطالب زیادی نوشته و منتشرشده است. از کتاب و جزوه گرفته تا پکیج و مجموعه برنامه و خودآموز و... غیره.
متأسفانه در اغلب موارد، اولویت اول برای تهیه هر مطلب و هدف اصلی هر نویسنده و مؤلف مطالب، فقط و فقط کسب درآمد خود او، یا تبلیغات برای مجموعه موردنظر وی، و یا فروش یک نوع محصول و خدمات بوده است؛ و در خوشبینانهترین حالت، فروش خود آن اطلاعات مدنظر بوده است.
در اغلب موارد یک روش از کسب درآمد اینترنتی بیشازاندازه، بزرگنمایی شده و واقعیتهای موجود همواره قربانی منفعتطلبی مؤلفین بوده است.
همه اینها به یکطرف و سرعت تحوّل و پویائی فضای مجازی و دیجیتال هم به یکطرف. دیگر دوره و زمانهای که یک مطلب مکتوب و یا یک کتاب آموزشی برای مدتی طولانی مفید و قابلاستفاده باشد، به آخر رسیده است بهخصوص وقتیکه صحبت از اینترنت و کسب درآمد از آن در میان باشد. سرعت تغییرات در این فضا به حدّی است که بهترین و جدیدترین مطلب نوشتاری هم میتواند قبل از رسیدن خواننده، به پایان آن قدیمی و منسوخ محسوب گردد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آموزش کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده |
| حجم فایل کتاب | ۴.۲۲ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۲۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
۵۵ روش تجارت موفق از طریق اینترنت![]()
ملیسا کامپانلی
آموزش گام به گام تجارت الکترونیکجیسون. آر. ریچ
۲۱ راز میلیونرهای خودساختهبرایان تریسی
۲۱ روش عالی برای ساختن کسب و کار پرسودبرایان تریسی
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
حقوق کارامیرحسین سلیمان فلاح
تجارت در عصر جدیدتینا پورشاهد
هنر اتمام فروشبرایان تریسی
۶۷ روش کلیدی تجزیه و تحلیل کسب و کارحامد حیدری
بیولوژی سولومون؛ جلد دوم (فصل ۱۹، گونه زایی و تکامل کلان)الدرا سولومون
خاطرات کوچه باغ های دهه ۶۰![]()
زهرا سبزواری یوسف آباد
دیالوگ فرضینازنین بوربورمرادی
پشت باجه ۳ (روایت ترمه)عاطفه توحیدی فرد
آینده آموزش با هوش مصنوعیمحمدعلی علی محمدی
رسالت من نرگس گمار
تنوع مطالب زیادی دارد تقریبا تنها مرجع دقیق برای کسب اطلاعات درباره بیت کوین است
اگه با دقت بخونینش نکته های ریز کاربردی و پولساز زیادی داره.برام جالب بود.منتظر نسخه بعدی هستم!
به هیچ وجه ارزشش رو نداشت تقریبا چیزی ننوشته تو کتاب 121 صفحه ای