دانلود و خرید کتاب استرس، شناخت و سلامت تونی کسیدی ترجمه مرجان صابری
تصویر جلد کتاب استرس، شناخت و سلامت

کتاب استرس، شناخت و سلامت

معرفی کتاب استرس، شناخت و سلامت

کتاب استرس، شناخت و سلامت به‌قلم تونی کسیدی با ترجمه‌ٔ مرجان صابری و گروهی از مترجمان را انتشارات نمای علم منتشر کرده است. این کتاب به تحلیل استرس و بررسی عملکرد آن بر زندگی شخص و کارآمدی او می‌پردازد.

درباره کتاب استرس، شناخت و سلامت

استرس بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی همه‌ٔ ماست که وجود میزانی از آن برای پیشبرد کارها و عدم اهمالکاری لازم است اما اگر به‌حدی غیرقابل کنترل برسد، زمینه‌ساز انواع مشکلات جسمی، روحی و کاهش و افت عملکرد خواهد بود. کتاب پیش رو می‌کوشد تا به تحلیل چیستی استرس و معرفی راهکارهای کنترل آن بپردازد و خواننده را در مدیریت احساس و هیجانش یاری دهد.

خواندن کتاب استرس، شناخت و سلامت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث توسعه‌ٔ فردی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب استرس، شناخت و سلامت

«عوامل روانی در سلامت و بیماری

به نظر می‌رسد که علل عمدهٔ مرگ‌و‌میر کنونی در جامعهٔ ما بیماری‌های زندگی است که منعکس‌کنندهٔ خواسته‌هایی است که از طریق زندگی طولانی‌تر و افزایش تقاضاها و فشارهای بیرونی ناشی از سبک‌های مختلف زندگی از بدن خواسته می‌شود. به‌عبارت بسیار ساده هر چه بهتر از بدنی که داریم مراقبت کنیم مدت طولانی‌تری آن را خواهیم داشت و بالعکس بدن فیزیکی به‌طور طبیعی دچار انحطاط می‌شود اما این روند را می‌توان با شیوهٔ زندگی ما تقویت کرد. برای مثال اگر سیگار می‌کشیم رژیم غذایی سرشار از چربی‌های اشباع یا ترانس می‌خوریم به خودمان اجازه می‌دهیم از نظر بدنی ناتوان شویم و اگر به‌طور مداوم اجازه دهیم زندگی برای ما ناراحتی ایجاد کند احتمال ابتلا به بیماری قلبی بسیار بیشتر می‌شود. اگر مضطرب باشیم بیشتر غذا می‌خوریم الکل بیشتری می‌نوشیم، سیگار می‌کشیم و سبک زندگی کم‌تحرکی را در پیش می‌گیریم. علاوه‌براین ما باید بدانیم که چه چیزی سالم و ناسالم است و به توصیه‌های متخصصان پزشکی عمل کنیم. به‌عبارت‌دیگر، رفتار ما به‌عنوان تابعی از احساس و تفکر ما در مورد دنیای خود نه تنها عامل مهمی در بیمار کردن ما است بلکه باعث می‌شود بیمار بیمار بمانیم. در سی‌سال گذشته شواهد زیادی جمع‌آوری شده است که نشان می‌دهد سبک زندگی رابطهٔ علی مستقیمی با سلامتی و بیماری دارد. نحوهٔ تفکر ما، ارزیابی شناختی ما در مورد رویدادها، نحوهٔ واکنش ما به آن‌ها را تعیین می‌کند در این زمینه آیا ما سبک زندگی سالم یا ناسالم را توسعه می‌دهیم تغییرات در رفتار می‌تواند اثرات قابل توجهی بر سلامت و بیماری داشته باشد نگرش ما به سلامت تعیین می‌کند که آیا توصیه‌های متخصصان بهداشت را می‌شنویم یا گوش می‌دهیم. رفتار، تجربه، عواطف، شناخت‌ها و نگرش‌ها مفاهیم اصلی روان‌شناسی هستند که شاید روان شناسی را به مهم‌ترین رشته در سلامت و بیماری امروزه تبدیل کرده است. همهٔ آن‌ها عواملی در فرآیند استرس هستند که فعالیت‌های زندگی را به سلامت جسمی و روانی یا بیماری مرتبط می‌کنند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است