معرفی و دانلود کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز pdf + خلاصه رایگان

من شیخنا الانصاری رحمه الله فی الفقهمن الافادات کتاب الرهن

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز

کتاب عربی‌زبان لوامع النکات الحاوی لما برز حاصل تحقیق محمودبن جعفربن باقر المیثمی الغروی العراقی الکزازی و سجا العبودی است. انتشارات چتر دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز

کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز تقریرات درس «شیخ مرتضی انصاری» (با لقب «خاتم الفقهاء و المجتهدین») را در بر گفته است. این درس‌ها به موضوع فقه الرهن پرداخته‌اند. مبنای مباحث این کتاب مبتنی بر کتاب «شرایع الاسلام» نوشتهٔ «محقق حلی» است. کتاب حاضر در ۶ فصل نوشته شده است. عنوان برخی از این فصل‌ها عبارت است از «في معنی الرهن» و «في الحق» و «في الراهن» و «في اللواحق». بیشتر شهرت «شیخ انصاری» به‌دلیل ابتکارات او در اصول فقه و فقه است که با نوشته‌های او و قدرت تحلیل و دقت‌های او وارد مرحلهٔ جدیدی شد. این کتاب به زبان عربی و بدون ترجمهٔ فارسی است.

خواندن کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران رشتهٔ فقه پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لوامع النکات الحاوی لما برز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لوامع النکات الحاوی لما برز
حجم فایل کتاب:۱۳.۱۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۴۱۰۴۹۸۲
تعداد صفحه‌ها:۱۵۸ صفحه
قیمت کتاب:۳۱۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.