دانلود و خرید کتاب کنترل کیفیت آماری
تصویر جلد کتاب کنترل کیفیت آماری

کتاب کنترل کیفیت آماری

معرفی کتاب کنترل کیفیت آماری

کتاب کنترل کیفیت آماری نوشته میرمهدی سیداصفهانی، سیدحسین سیداصفهانی و بهروز خورشیدوند یکی از کتاب‌های تخصصی مرکز نشر دانشگاه امیرکبیر برای استفادهٔ دانشجویان است.

مرکز نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با قدمتی حدود ٥٠ سال در انتشار کتب فنی‌مهندسی، علوم پایه و مدیریت صنایع افتخار دارد با چاپ بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب تالیفی و ترجمه‌ای، نقش ویژه‌ای را در ارتقای جامعهٔ علمی کشور ایفا کند.

این مرکز با بهره‌مندی از پشتوانهٔ علمی اساتید دانشگاه، اعضای شورای چاپ و نشر و تلاش مجدانهٔ مدیریت و کارکنان متعهد در واحدهای تابعه خود، مفتخر به کسب عنوان «ناشر برگزیده دانشگاهی در سال ۱۳۸۱» شد. همچنین در سال ۱۳۸۳ با هدف اعتلا و رشد آثار تالیفی و ترجمه‌ای در زمینهٔ علوم فنی و مهندسی و علوم کاربردی؛ این مرکز مبتکر و مجری مراسم «کتاب سال فنی و مهندسی» در سطح دانشگاه‌های کشور بوده است که با استقبال اعضای هیئت‌علمی و ناشران دانشگاهی، چهارمین دورهٔ آن نیز در سال ۱۳۸۹ برگزار شد.

بسیاری از آثار منتشر شده توسط این مرکز به عنوان منابع درسی و کمک‌درسی در سایر دانشگاه‌های کشور مورد استفاده و استناد قرار می‌گیرد که کتاب کنترل کیفیت آماری یکی از همین منابع است.

سیر تکاملی حقوق اسرای جنگی در اسلام و حقوق بین‌الملل
سیمین علیزاده
آرش دلاور کوهستان
جمال اکرمی
یک آمپول زن موحد
سیدعلی اصغر علوی
چگونگی مدیریت عملکرد
رابرت بکال
مدیریت ایمنی فرایند (PSM) در صنایع فولاد براساس راهنمای سازمان جهانی فولاد (WSA)
مهرداد جهانی
لیزه لوته مهربون می شه
الکساندر اشتفنس مایر
قانون دیوان عدالت اداری ۱۴۰۲
کورش استوار سنگری
نگاه نو به آب درمانی
عادل جاوید
داستان های فکری برای کودکان ایرانی (۵)
رضاعلی نوروزی
زندگی و کودک سازگار؛ مدیریت کودک، درمان حسادت و ناسازگاری