کتاب باخ، بتهوون و باقی بر و بچهها: تاریخ موسیقی آنگونه که باید آموخته شود
معرفی کتاب باخ، بتهوون و باقی بر و بچهها: تاریخ موسیقی آنگونه که باید آموخته شود
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب باخ، بتهوون و باقی بر و بچهها: تاریخ موسیقی آنگونه که باید آموخته شود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | باخ، بتهوون و باقی بر و بچهها: تاریخ موسیقی آنگونه که باید آموخته شود |
| موضوع | موسیقی |
| حجم فایل کتاب | ۸.۰۸ مگابایت |
| شابک | ۹۶۴-۸۷۷۲-۱۴-۲ |
| تعداد صفحهها | ۱۳۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۸۰۰۰۰ تومان |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی باخ، بتهوون و باقی بر و بچهها: تاریخ موسیقی آنگونه که باید آموخته شود |
روایت کوتاه و روانی از تاریخ موسیقی بود. البته که اطلاعات درست و مفیدی داره و برای علاقهمندان به موسیقی به شدت پیشنهاد میکنم.
نمونهکتاب را خواندم و با کتاب اصلی مقایسه کردم، به نظرم ترجمه درستی نداشت. مترجم میتوانست بخشهای بسیاری را به پانویس اضافه کند -برای افرادی که اطلاعاتی درباره مباحث تاریخی مورد صحبت در کتاب ندارند- همچنین به نظر میرسد به...بیشتر
کتاب سرگرم کننده و جالبی بود. پانوشتهای بسیار بامزه و خوش قریحه. به دوستداران موسیقی کلاسیک پیشنهاد میکنم که این طنز تاریخ موسیقی رو بخونند.
کتابیست طنز،درباره تاریخ موسیقی کلاسیک... بعلت ضیق وقت،نمونه اش رو خوندمو سه ستاره تقدیمش کردم.ضیق رو درست نوشتم؟؟؟!!!🤔 من همیشه با این کلمه مشکل داشتم!! ضیقه یا ظیقه و شایدم ذیق و یا زیق🤔🤔🤔