دانلود و خرید کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰ ترجمه علیرضا امیرمعافی
تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰

کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰

معرفی کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰

کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰ ترجمهٔ علیرضا امیرمعافی، مجموعه‌ای کامل از اطلاعات مربوط به رشتهٔ پزشکی است که نکته‌های تخصصی این رشته را جمع‌آوری کرده است. این کتاب شامل خلاصهٔ درس و مجموعه سؤال‌های مربوط به آزمون سال ۱۴۰۰ است.

درباره کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰

این کتاب که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، سؤالات مربوط به سال ۱۴۰۰ را همراه با پاسخ تشریحی در بر گرفته است.

انتشارات رزیدنت یار، حامی و پیشرو در نظام کمک آموزشی پزشکی کشور به‌سبک نوین و مطابق با آخرین پیشرفت‌های آموزشی در حیطهٔ پزشکی است. این انتشارات در این کتاب، اطلاعات جامع و طبقه‌بندی‌شده‌ای را در اختیار مخاطب قرار داده است تا خواننده با استفاده از آن و با صرفه‌جویی در زمان و انرژی، اطلاعات یک‌پارچه و کاملی از مباحث به‌ دست بیاورد و بتواند در کمترین زمان ممکن بیشترین و باکیفیت‌ترین یادگیری را داشته باشد. در این کتاب مباحث با رفرنس و جزئیات در اختیار خواننده قرار گرفته است.

خواندن کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی رادیولوژی ۱۴۰۰ برای کسانی که قصد شرکت در آزمون‌های رزیدنتی یا بورد تخصصی دارند، پیشنهاد می‌شود؛ زیرا کمک می‌کند اطلاعات را به‌صورت طبقه‌بندی‌شده و با صرفه‌جویی در زمان یاد بگیرند.

۱۴۰۲/۰۴/۲۰

مجموعه سؤالات ارتقا و بورد ۱۴۰۰ هست ولی روی جلد ۱۴۰۲ نوشته شده و داخل کتاب در تایتل ۱۴۰۱ نوشته شده!

مجموعه سوالات بورد تخصصی ۱۳۹۹- ۱۳۹۸ رادیولوژی
شهید حسن رضوان‌خواه؛ نیمه پنهان ماه ۱۵
کمیل رضوان‌خواه
الوثیقة المناهضة للصهیونیة والتکفیریة حیفا
محمدرضا حدادپور جهرمی
مجموعه داستان های پوپو و نانا (جلد دوم)
شیوا علی جانی
آیا من بیش از حد زیرک هستم؟ (خلاصه کتاب)
سام زل

۲۰%