کتاب هک شادی
معرفی کتاب هک شادی
کتاب هک شادی نوشتۀ پنی لوکاسو با ترجمۀ سیده ژاله موسوی نصر و ویراستاری خلیل رضوی در انتشارات کهکشان دانش چاپ شده است. این کتاب به شما میآموزد چگونه با سلیقۀ خود آیندهای دلخواه را بهدست بیاورید.
درباره کتاب هک شادی
از خود بپرسید: آخرین باری که متعهد به صرف وقت زیاد برای آنچه شما را خوشحال میکند و واردکردن بیشتر آن به زندگی روزمرهتان شدید، چه زمانی بود؟ متأسفانه، جواب به نظر «بهندرت» میرسد، با اینکه این امر برای شکوفایی بسیار لازم است.
پنی، که خود را یک هکر شادی میداند، از یک جایی به بعد در زندگیاش فرا گرفت که بهجای تمرکز بر موفقیت برای درک شادی، بر شادی خود برای درک موفقیت تمرکز کند.
پنی بهعنوان یکی از زنان تأثیرگذار کارآفرین در استرالیا شناختهشده است. او یک سخنران بینالمللی، مبتکر آموزشی و نویسنده است. پنی شرکت هک شادی را تأسیس کرد که به افرادْ مهارتهای موردنیاز برای پیشرفت در گروههای اجتماعی، مؤسسات آموزشی و مشارکتهای جهانی بزرگ شامل مایکروسافت، گوگل و... را یاد میدهد.
بخش اول کتاب هک شادی به مشکل فقدان شادی میپردازد: چرا تعریف ما از موفقیت ما را ناشاد میکند و فرصت در نیافتن شادی و نگاه به چیزی است که از آن اجتناب میکنیم. ما دلیل متوقفکردن واکنش و شروع به سازگاری و مهارتهایی که باید برای انجام این کار تقویت کنیم را بیان میکنیم.
بخش دوم کتاب مفهوم سازگاری عمدی در بخشهای کوچک را توضیح میدهد. شما ۳ مهارت مهم برای هک شادی و مسیر خود به سمت آیندهای پررونق را یاد خواهید گرفت.
کتاب هک شادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران کتابهای رشد و توسعۀ فردی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب هک شادی
«یک خودکار و یک تکه کاغذ برداشته، یک مکان آرام بدون حواسپرتی را پیداکرده و بنشینید. راحت در صندلی نشسته و چشمان خود را ببندید.
حالا به کلمهٔ موفقیت فکر کنید. این کلمه برای شما چه معنایی دارد؟ چه چیزی به ذهن شما میرسد؟ چه احساسی از شنیدن این کلمه دارید؟ چه تصویری را تجسم میکنید؟ یک خانهٔ زیبا، یک ویلا کنار ساحل، ماشین گرانقیمت، سفر به دور دنیا... یک کارآفرین میلیونر، یا چهرهای روی جلد یک مجله؟ هر چه هست، آن را بکشید یا بنویسید. آن را نزد خود نگاهدارید چون بعدها ممکن است بخواهید در این فصل به آن رجوع کنید.
در ابتدا، به آن نگاهی بیندازید. چه احساسی در مورد آن دارید؟ آیا واقعاً تعریف شما از موفقیت است، یا چیزی است که به شما القاء شده است؟ چیزی که تصویر کردید چقدر شما را از درون روشن میکند، به شما معنا و انرژی میدهد؟ مهمتر اینکه، چقدر در شادتر کردن شما اهمیت دارد؟
یک مثال میزنم. سَم مدیر ارشد مالی است. تصویر او از موفقیت حول محور ترقی در شرکت، هدایت گروههای بزرگتر از سازمان و داشتن حقوق بیشتر برای خریدن چیزهایی است که میخواهد: کیفهای مد روز، ماشین گرانقیمت، تعطیلات خانوادگی در کنار دریا... این لیست انتها ندارد. وقتی سم این لیست را نگاه میکند- همان کاری که از شما میخواهم انجام دهید- چیزی که دیده را به این صورت خلاصه میکند:
من همه اینها را دارم... بااینحال احساس میکنم بیشتر میخواهم. هیچچیز مرا راضی نمیکند. درست مثل اینکه خواستهها را جمع میکنم و کمی بعد سطح موفقیت من به کف میرسد. احساس میکنم به همانجایی که شروع کرده بودم برمیگردم... خواستن بیشتر. من در دام مقام و منزلت افتادهام و مطمئن نیستم اینها اهمیتی داشته باشند.»