کتاب انتظارهای عاشقی
معرفی کتاب انتظارهای عاشقی
کتاب انتظارهای عاشقی مجموعه آثار ادبی ریحانه اسماعیلی نیا است و انتشارات ماهواره آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب انتظارهای عاشقی
کتاب انتظارهای عاشقی شامل اشعار نو و متون ادبی شاعر توانمند کشور سرکار خانم ریحانه اسماعیلی نیا است که با مضامین متنوع عاشقانه، عرفانی و اجتماعی سروده شده است.
در ابتدای کتاب مقدمهای به صورت شعر آورده شده است:
این خاطراتت روز و شب
درد پیگیر من است،
صعبالعلاج یعنی همین!
خواندن کتاب انتظارهای عاشقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر و دلنوشته پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انتظارهای عاشقی
«نفرت و عشق
میگویند قلب استخوان ندارد. پس چگونه صدای شکستنش گوش روحم را کر کرد؟! چگونه باعث شد روحم دیگر نشنود نجوای عاشقانه دیگری را؟!
میگویند عاشق چشمش کور میشود و وقتی شکست میخورد چشمانش باز میشود. پس چگونه دیگر ندیدم جز تو کسی را؟!
میگویند عاشق که شکست میخورد دل نازکتر میشود. مسخره است نه؟! آخر من در نبود تو راضی به نبود کل جهان هستم!
میگویند کسی که عاشق است و دلش میشکند کم طاقت میشود. پس چگونه من بغضهای سنگینی که در قفس سینهام حبس شدهاند را تا شب حمل میکنم؟
میگویند عاشق که شکست خورد اطرافش را، پشتش را خالی نکنید ضربه دیده!
پس چگونه تنها کسی که اشک هایم را دید و دم نزد تنها کسی که با او سخن گفتم و او نگفت فراموشش کن خدایم بود؟
خیلیها خیلی چیزها میگویند اما حتما شکست عاشقی را تجربه نکردهاند که کلماتشان فقط از ذهن خارج میشود. فقط ادعای فهمیدن دارند اگر قرار بود عاشق با عقل سخن بگوید پس چرا من حرفهایم از دلم بیرون آمد؟
انقدر بلند، محکم، سخت و بیرحم شکستم که ترسیدم، ترسیدم از شنیدن صدای شکستنم که به گوش برسد! به گوش دشمنانم.
اما دقت که کردم دیدم اگر چه خورد شدم اگر چه بیرحمانه شکستم اما صدای شکستن دلم و غرورم جز به گوشهای خداوند جای دیگری نرسید خداوند شنید اما چیزی نگفت! همانند انسانها دروغین متاسف نشد. او سکوتی لذت بخشتر از هر گفتهای دارد. حتی بر من نگفت صبر کن او با سکوتش، آرامشش و اطمینانی که در نگفتههایش بود به من فهماند صبرکنم.
روزی من هم شاهد شکستن مسبب حالم خواهم شد.
روزی من هم میبینم
دیوانگیاش را، شکستنش را و دل آزردگیاش را.
خواهم دید تاوان شکستن دلم را کسی که تنهایم گذاشته است خواهد داد.
آری من منتظرم! منتظر روزی که خداوند تاوان دل شکستهام را از کسی که روزی عاشقش بودم پس خواهد گرفت!
جملهای شنیدهام که به نظرم بر خلاف تمام شنیدههایم راست در آمد.
میگویند میان عشق و نفرت فاصلهای نازک به اندازه یک تار مو قرار دارد.
من دچار نفرتی زیبا، حاصل از عشقی شکست خورده شدهام
برای همین منتظرم...»