کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران
معرفی کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران
کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران نوشتهٔ آرزو امیری کفشگری است. نشر تیرگان این راهنمای آموزشی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران
کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران توضیحات خود را پس از مقدمه از موضوع مبانی روانشناسی آغاز کرده است. این کتاب در ادامه به مبانی زیستشناختی، مـبانی فـلسفی تعلیم و تربیت، گزارههای قرآنی در باب تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش تطبیقی، اهداف دورهٔ ابتدایی سند تحول بنیادین و نیز اهداف تفصیلی برنامهٔ درسی و تربیتی دورهٔ ابتدایی پرداخته است؛بنابراین کتاب حاضر مجموعهای است از اصول و مبانی آموزش و پرورش ابتدایی در حوزههای روانشناسی، زیستشناختی، فلسفی، جامعهشناسی، قرآنی و... .
خواندن کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ آموزگاران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران
«کودک دبستانی دوست دارد با افراد زیادی در ارتباط باشد و این علاقه تنها به گروه سنی خودش محدود نمیشود. آدمی در تعامل با دیگران میآموزد و مهارت برقراری ارتباط را کسب میکند. من برای تقویت این مهارت در دانشآموزان کلاسم سعی میکنم دامنهی این ارتباطات را وسیعتر کنم. برای مثال میتوان کارهای دستی و عملی دانشآموزان را در دروس مختلف، در معرض نمایش همگان قرارداد. دانشآموزان میتوانند در محیطی از سالن مدرسه کاردستیهای خود را روی میزی در جلو در کلاس خود بچینند تا دانشآموزان پایههای دیگر از آنان دیدن کنند و اگر سوالی راجع به آن دارند بپرسند.»
برای آموزگاران، چه تازه کار و چه با تجربه میتواند بسیار مفید باشد و قطعا موجب پیشرفت آنها خواهد شد.
این کتاب برای معلمایی که میخوان توی کارشون با بچه ها پیشرفت کنن و بهتر بشن مناسبه.