معرفی و دانلود کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول)
off
٪۴۰

کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول)

۲.۵(از ۲ امتیاز)
حمید داودآبادی
انتشارات:
نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی:
دفاع مقدس، خاطرات

۴۰٪

معرفی کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول)

کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول) نوشتهٔ حمید داودآبادی است. نشر شهید کاظمی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول)

کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول) در ۸ بخش نوشته شده است. این کتاب به موضوع‌هایی مانند کودکی، تجربه‌های اولیه، آزادی خرمشهر، عملیات رمضان، جنگ در لبنان و... پرداخته است. نویسندهٔ این کتاب، حمید داودآبادی متولد ۱۳۴۴ در تهران است. او در نوجوانی (۱۳سالگی) از نزدیک شاهد صحنه‌های حضور مردم ایران در تظاهرات و راهپیمایی‌های سال ۱۳۵۷ بود. یادآوری صحنه‌های حضور در جمع مردم همراه با خانواده و ایفای نقشی هر چند کوچک در پیروزی انقلاب ۱۳۵۷، برای او آن‌قدر شیرین بوده که با گذشت بیش از ۳۰ سال از آن روزها، همچنان لحظه‌لحظهٔ آن را به‌ یاد دارد و ذکر می‌کند. جنگ این نویسنده را هم به میدان کشید. او آمادهٔ حضور در جبهه شد. حمید داودآبادی سعی کرده است با ذکر خاطرات خود از حضور مستقیم در جبهه‌های جنگ، فضای دوستانه و معنوی حاکم بر جبهه‌ها را برای نوجوانان امروز و فردا به تصویر بکشد.

خواندن کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران خاطرات جنگ ایران و عراق پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول)

«بدجوری ترسیده بودم. پاهایم سست شده بود. بدنم را سرمای عجیبی گرفته بود. در عین حال غرورم اجازه نمی‌داد کسی متوجه حالات روحی‌ام بشود. نمی‌دانستم چه کار کنم تا بتوانم هم اوضاع و احوال خرابم را پنهان کنم و هم روحیه‌‌ام را حفظ کنم. یک آن به یاد آیة‌الکرسی افتادم. آیة‌‌الکرسی جلد شده‌ی کوچک را که در اردوگاه کارون از «مصطفی خرسندی» پس از خواندن عقد اخوت با او به یادگار گرفته بودم، از جیبم درآوردم و در انعکاس نور منورها شروع کردم به خواندن. شاید تا آن لحظه هیچ‌گاه خود را آن‌قدر محتاجش ندیده بودم. قبل از آن اصلا اهل این چیزها نبودم، ولی از وقتی وارد شلمچه شدم، آیة‌الکرسی و کلی ادعیه‌ی قرآنی را از حفظ شدم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از معراج برگشتگان (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتاباز معراج برگشتگان (جلد اول)
موضوعدفاع مقدس، خاطرات
نویسندهحمید داودآبادی
انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۹/۲۸
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.