کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم
امتحان، درسنامه
معرفی کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم
کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم از مجموعه کتابهای شب امتحان متوسطه دوم است که برای دانشآموزان برتر و علاقهمند به این درس طراحی و تدوین شده است.
انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دههٔ هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتابهای آموزشی و کمکآموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتابهای خیلی سبز را همه دانشآموزان میشناسند. در کتابهای خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبهرو هستید تا خود و تواناییهایتان را محک بزنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | شب امتحان آمادگی دفاعی نهم |
| تعداد صفحهها: | ۳۱ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه شب امتحان |

عالی سوالات امتحانی رو داره
من تمام کتاب های شب امتحان رو دارم و واقعا عالیه بخصوص اجتماعی در کل واقعا عالیه بخصوص درسنامه بنظرم باید یه کتاب دیگه زد و اسمش رو گزاش درسنامه شب امتحان چون واقعا کاربردی و عالی هست
بسیاااااااار عالی♥♥♥🌹
برای امتحان نهایی واقعاً خوب است. هم آزمون مشابه نهایی دارد، هم مطالب اضافی کتاب که باعث درگیری ذهن میشود را حذف کرده است. در کل خوب است.
بخاطر دانلود نشدن پی دی اف یک ستاره کم دادم
عالی