دانلود و خرید کتاب آنچه هر معلمی باید بداند رامین کریمی

انتشارات:بهار سبز
امتیاز:
۳.۸از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آنچه هر معلمی باید بداند

«آنچه هر معلمی باید بداند» نوشته رامین کریمی(-۱۳۵۶)، روانشناس و مدرس دانشگاه است. در بریده‌ای از مقدمه کتاب می‌خوانیم: هنگامی که جامعه غرب از تولیدگرایی به‌مصرف گرایش یافت و کیفیت و بازده جای کمیت را گرفت، جای خود را به‌آموزشِ بهینه داد. به‌بیان دیگر توجه صرف به‌بحث آموزش جای خود را به‌توجه به‌امر پرورش داد. مشکل آموزش و پرورش ایران در این است که گویا این دگرگونی هنوز در آن شکل نگرفته و وزارت آموزش و پرورش ایران را باید وزارت آموزش نام نهاد، چون پرورش فرآیندی است فراشناختی و عمیق که با انتزاع و اندیشه سطح بالا در ارتباط است. اما آموزش تنها شناخت را شامل می‌شود. ما هنوز این فاجعه آموزشی را برطرف نساخته‌ایم که چرا ۴=۲×۲ می‌شود. کاربرد بزرگترین مقسوم‌علیه مشترک (ب م م) در کجاست و... یادگیری، فرآیندی تعاملی است. یعنی عوامل گوناگون و فراوانی در ایجاد یادگیری و نگهداری و کاربرد آن دخیل هستند. دو قسمت آخری، یعنی نگهداری و کاربرد، گویا به‌طور کامل از وظایف نظام آموزشی ایران حذف گردیده است. ایده نگارش چنین کتابی این واقعیت بود که در دانشگاه‌های ما با اینکه واحدهای درسی فراوانی به‌آموزش و پرورش، فنون یادگیری، روش تدریس، روان‌شناسی پرورشی و... اختصاص دارد و بسیاری از رشته‌های ما عنوان تربیت دبیر، تربیت مدرس و مواردی از این دست را یدک می‌کشند، اما منبع جامعی که به‌طور مستقیم به‌مدرس اختصاص داشته باشد وجود ندارد. انگیزه نگارنده از تألیف این کتاب هم وجود همین خلأ بود و تلاش بر این بوده تا منبع جامع و کاربردی در اختیار عزیزان قرار گیرد. کتاب «آنچه هر معلمی باید بداند»، مباحث نوین آموزش و پرورش و روش‌های جدید و پیشرفته تدریس را در خود جای داده و تلاش شده مباحث گوناگون به‌همراه وب‌سایت‌های مفید و کارآمد معرفی گردد تا زمینه کافی برای افزایش دانش فراهم آید.