کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)
معرفی کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)
کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲) نوشتۀ محسن سعدی خسروشاهی است. این کتاب را انتشارات راوشید منتشر کرده است.
درباره کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)
کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده در کنار آموزش لغاتْ حاوی نکات ریز، دستور، کاربرد لغات، بهبود مهارت شنیداری، تقویت مهارتهای گفتاری و نوشتاری است. کتاب حاضر با بهکارگیری روش مؤثر بهتدریج زبانآموزان را قادر خواهد ساخت جملاتی تولید کنند که در حالت عادی و صرفاً با خواندن متون انگلیسی و یا دیدن فیلم قادر به تولید آنها نبودهاند؛ چون بسیاری از جملاتی که ما میخوانیم، میشنویم و درک میکنیم در حافظۀ ما ثبت نمیشوند.
یکی از راههایی که کتاب حاضر به آن به یادگیری زبان کمک میکند، معرفی عبارتهای حاضر و آماده برای صحبت درمورد مفاهیم مختلف است؛ حتی در صورت تسلط بر لغات و گرامر ما قادر به بیان درست بسیاری از مفاهیم و جملات نیستیم و اگر هم قادر به انجام این کار باشیم، فراخوانی لغات پراکنده از ذهن و چیدن آنها در کنار هم بر اساس قواعد دستور زبان نیازمند صرف زمان زیادی است و از روان صحبتکردن و نوشتن ما جلوگیری خواهد کرد؛ مگر آنکه همانند یک انگلیسیزبان تعداد زیادی عبارت حاضر و آماده برای بیان مفاهیم مختلف در ذهن خود داشته باشیم.
خواندن کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به یادگیری زبان انگلیسی میتوانند از مخاطبان این کتاب باشند.
بخشی از کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)
«Going to School
He eats his breakfast. He leaves his house. He walks to the bus stop. He waits five minutes. He gets on the bus. He puts in a quarter. He sits down. He looks outside the window. He sees his school. He walks to the bus door. He thanks the bus driver. He exits the bus.
رفتن به مدرسه
او صبحانهاش را میخورد. او خانهاش را ترک میکند. او پیاده تا ایستگاه اتوبوس میرود. او پنج دقیقه منتظر میماند. او سوار اتوبوس میشود. او یک سکه ۲۵ سنتی میاندازد. او مینشیند. او از پنجره بیرون را نگاه میکند. او مدرسهاش را میبیند. او بهطرف در اتوبوس میرود. او از راننده اتوبوس تشکر میکند. او از اتوبوس خارج میشود.
Harry Studies Everywhere
Harry thinks his grades are very important. He studies a lot. He studies everywhere he goes. He studies at the library. He studies when he goes out to eat. He even studies when he goes to parties! His friends make fun of him. Harry does not care. He gets As all the time.
هری همهجا مطالعه میکند. هری فکر میکند نمراتش خیلی مهم هستند. او خیلی مطالعه میکند. او هرجایی میرود مطالعه میکند. او در کتابخانه مطالعه میکند. وقتی برای غذاخوردن بیرون میرود مطالعه میکند. حتی وقتی به مهمانی میرود هم مطالعه میکند. دوستانش او را مسخره میکنند. هری اهمیت نمیدهد. او همیشه نمرات بالا میگیرد.»
کتاب خوبی هست یک ستاره کم کردم به خاطر اینکه لینک داده شده برای دانلود فایلهای صوتی غیر فعال است. لینک پیکو فایل در آدرس مورد نطر وجود ندارد و لینک مستقیم هم خیلی طول می کشد و عملا دریافت
خیلیم عالی