کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی
معرفی کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی
کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی نوشتهٔ د. طونی الحاج و ترجمهٔ فاطمه پرچگانی و نیلوفر زریوند است. انتشارات دانشگاه خوارزمی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی
کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی حاصل نگارش رئیس سابق دانشکدهٔ ادبیات و علوم انسانی در دانشگاه لبنان و شعبهٔ الفنار بوده است؛ «د. طونی الحاج». این کتاب ابتدا درمورد زبان عامیانه و فصیح و سپس درمورد زبان فارسی و گویش لبنانی، تأثیر زبان فارسی بر نام افراد و خانوادهها و تأثیر زبان فارسی بر گویش عامیانهٔ لبنانی سخن گفته است.
خواندن کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران زبان و ادبیات عربی با گویش لبنانی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | فرهنگ واژه های فارسی در زبان عربی؛ گویش لبنانی |
| عنوان انگلیسی: | ثمار فارسیة علی موائدالعامیةاللبنانیة؛ الفارسیة و أثرها فیالعامیة اللبنانیة |
| موضوع: | دایرة المعارف، عربی |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۰۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۵۸۷۴۷۷ |
| تعداد صفحهها: | ۱۸۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۰۰۰۰ تومان |

من بخاطر اینکه بتونم کلمات فارسی رو به عربی لبنانی پیدا کنم خریداری کردم ولی برعکس عنوان کتاب اصلا محتواش چنین نیست
متنی که برای نمونه گذاشتید که فقط مقدمه فارسی است. محتوای فرهنگ لغات به چه نحو هست؟