معرفی و دانلود کتاب آواز سرگردان درخت pdf + خلاصه رایگان

نیر احمد‌پور
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب آواز سرگردان درخت

این داستان درباره پسر نوجوانی به اسم هادی است. او دوستانی دارد که به همراه آنها وارد سفر در زمان آینده می شوند ٫ این سفر در زمان به واسطه ارتباط آنها به خصوص هادی با طبیعت حاصل می شود. دوستان او دو خواهر لاله و نگار و برادرشان کیوان است که هر یک نقش عمده ای در این سفر دارند.

هادی به همراه دوستان و پدر آنها در یک محوطه باستانی که ساختمان یک رصدخانه قدیمی اسرارآمیزاست در شبی که قرار است رصد انجام شود و شب خاص و مناسبی برای رصد است به وسیله دریچه ای که در زیرزمی رصدخانه وجود دارد وارد زمان آینده می شوند. این سفر قبلا برای یکی از معلم های هادی هم اتفاق افتاده بود و هادی در پی حرف های این معلم و کتاب نجوم دستنویسی که متعلق به همان معلم بود و هادی آن را از یک عتیقه فروشی خریداری کرده بود وارد این ماجرا می شود.

داستان حول محور این چند دوست و شهر آنها است. جغرافیا ٫ طبیعت و تغییرات اقلیمی شهر نیز در این داستان سهم عمده ای دارد. این شهر در کنار دریاچه ای قرار دارد و جنگل و باغ های فراوانی اطراف وجود دارند که به واسطه تغییرات اقلیمی و دستکاری های انسان دستخوش مشکلات زیست محیطی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آواز سرگردان درخت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآواز سرگردان درخت
شابک‏۹۷۸۶۲۲۹۲۸۰۲۰۱

۱۴۰۱/۰۸/۲۳

خیلی اموزنده جذاب ودلنشین بود

۱۴۰۱/۰۹/۰۲

داستانی بسیار جذاب و مهیجی بود.

۱۴۰۱/۰۹/۲۴

خیلی جالب ولذت بخش بودان شاالله محیط زیست سالم وطبیعت زیبا رابامهربانی ورفتاروتصمیمات درست داشته باشیم