کتاب چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد هشتم، پرستار اژدها کارآگاه می شود) جاش لیسی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد هشتم، پرستار اژدها کارآگاه می شود)

کتاب چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد هشتم، پرستار اژدها کارآگاه می شود)

معرفی کتاب چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد هشتم، پرستار اژدها کارآگاه می شود)

کتاب پرستار اژدها کارآگاه می شود نوشتهٔ جاش لیسی و ترجمهٔ شیوا شاه محمدی است و انتشارات شهر قلم آن را منتشر کرده است. این کتاب جلد هشتم از مجموعهٔ چگونه با اژدها کنار بیاییم است.

درباره کتاب پرستار اژدها کارآگاه می شود

خاطرات پرستار اژدها نامه‌نگاری‌های ادوارد با دایی مورتون عجیب‌‌وغریب است. دایی همیشه در سفر است و به هر بهانه‌ای وظیفه‌ٔ نگهداری از دو اژدهای خانگی‌اش را به ادوارد واگذار می‌کند. هربار ماجراهای خطرناک و درعین‌حال خنده‌داری با ورود دو اژدها رخ می‌دهد. دایی مورتون کجایی؟ چرا هیچ وقت تو را نمی‌بینیم؟

خواندن کتاب پرستار اژدها کارآگاه می شود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پرستار اژدها کارآگاه می شود

«دایی مورتون عزیز

ما رسیدیم!

گوردون ما را از ایستگاه قطار برداشت و با قایقش به جزیره‌ی شما برد. ممنون که نامه و کلید را برایم گذاشتید.

دو اژدهای شما از دیدن ما خیلی خوشحال شدند. نتوانستم غذایشان را در کابینت پیدا کنم. برای همین به جای غذا کمی شکلات دادم.»

مددکاری و مشاوره گروهی
رمضانعلی قادری ثانوی
تئوری و عمل در بازاریابی ورزشی پیشرفته
اریک سی. شوارتز
The Effect of Short Stories on the Iranian EFL Learner's Writing Accuracy and Complexity
امید هاشم زهی
سِرّ دلبران (مجموعه دلنوشت و دل‌گفت‌هایی در سوگ دکتر عباس حری استاد برجسته‌ی علم اطلاعات و دانش‌شناسی)
نرگس نشاط
معجزه
ریحانه بمانی کافی آبادی
مبانی نظری موسیقی
کیهان محمدی
Cultural exemplars of the renowned heroes of the land of Iran
علی کروکی
مجموعه مقالات حقوقی تألیف علی بدری
علی بدری
بازار گوشت مرغ
زورار پرمه
هوش هیجانی دانش آموزان
ژاله مقدمی کهی
الملخص فی اللغة
ابوالفتح حمد بن احمد بن حسین بادی معروف به (کافی)