کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ کومولوس من
معرفی کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ کومولوس من
کتاب کومولوس من نوشتهٔ نقی سلیمانی در انتشارات شهر قلم منتشر شده است.
درباره کتاب کومولوس من
کتاب کومولوس من یکی از آثار مجموعهٔ «بهترین نویسندگان ایران» است. این مجموعه با در کنار هم قراردادن داستانهایی از نویسندگان تأثیرگذار و صاحبنام حوزهٔ کودک، همراه تصویرگریهایی متناسب، گنجینهای ماندگار و خواندنی از آثار این بزرگان گردآورده است.
این اثر یکی از آثار نقی سلیمانی نویسندهٔ مشهور ایران است.
خواندن کتاب کومولوس من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم.
درباره نقی سلیمانی
نقی سلیمانی متولد ۱۳۴۰ رماننویس، طنزنویس، نویسنده داستانهای کوتاه، منتقد و پژوهشگر ادبیات داستانی و نویسنده داستان کودک است. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۲۵ تیرماه ۱۳۸۷ به سلیمانی نشان درجه ۲ هنری در زمینه ادبیات داستانی اعطا کرد. بیش از ۳۰ اثر از او برای نوجوانان، کودکان و بزرگسالان در زمینه «رمان»، «داستان کوتاه»، «داستان طنز»، «نقد ادبی»، «زندگینامه»، «تحقیق و پژوهش» منتشر شده است. از آثار او برای کودکان میشود به همسفران باد، سعید و روزنامه و مواظب بند کفشهایتان باشید اشاره کرد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ کومولوس من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بهترین نویسندگان ایران؛ کومولوس من |
| موضوع: | داستان کودک و نوجوانان |