معرفی و دانلود کتاب روزی پرنده هایی ... pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روزی پرنده هایی ...

کتاب روزی پرنده هایی ...

نوع کتاببدون نظر
سالی جی پلا، شیما حسینی

معرفی کتاب روزی پرنده هایی ...

کتاب روزی پرنده هایی ... نوشتهٔ سالی جی پلا و ترجمهٔ شیما حسینی است و انتشارات شهر قلم آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب روزی پرنده هایی ...

چارلی دوست دارد زندگی‌اش مشخص و ساده باشد. بیشتر موقع‌ها هم همینطور است. اما وقتی پدرش که خبرنگار جنگی است در افغانستان مجروح می‌شود، ورق زندگی برمی‌گردد. برای ملاقات پدر باید راهی سفر شود. آن هم با همسفرهایی چون خواهرش که مدام پی دوست و رفیق می‌گردد، دو برادر دوقلوی سرکش و یک دوست خانوادگی جدید و مرموز که پشت فرمان می‌نشیند و رانندگی می‌کند. بنابراین، این سفر هر چه باشد، آرام و بی‌دردسر نیست!

خواندن کتاب روزی پرنده هایی ... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همهٔ کودکان و نوجوانان مناسب است.

بخشی از کتاب روزی پرنده هایی ...

«تا دست‌هایم را به اندازه‌ی سنم یعنی دوزاده بار نشویم تمیز تمیز نمی‌شوند. به ازای هر سال، یک بار صابون. دو بار صابون. سه بار صابون. چهار بار صابون. پنج بار صابون. شش باز صابون. حالا کف دستم را زیر آب جوش باز می‌کنم و دوباره از اول. آن قدر سریع این کار را انجام می‌دهم که جلب توجه نمی‌کند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزی پرنده هایی ... و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:روزی پرنده هایی ...
عنوان انگلیسی:The someday birds
حجم فایل کتاب:۸.۰۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۳۲۰۶۰۶۹
تعداد صفحه‌ها:۳۱۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.