معرفی و دانلود کتاب حشره دوست داشتنی من pdf + خلاصه رایگان

کتاب حشره دوست داشتنی من

۴.۰(از ۱ امتیاز)
نازلی ارای، مژده الفت

معرفی کتاب حشره دوست داشتنی من

کتاب حشره دوست داشتنی من نوشتهٔ نازلی ارای است که با ترجمه مژده الفت در انتشارات شهر قلم منتشر شده است.

درباره کتاب حشره دوست داشتنی من

مجموعهٔ نازلی و شهرش استانبول ماجراهایی سراسر هیجان‌انگیزی است که نازلی ارای در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهری باستانی خلق کرده است. داستانی که مرز خیال و واقعیت در آن مدام تغییر می‌کند و هر اتفاقی ممکن است در آن رخ بدهد. نازلی دختر دوازده‌ساله‌ای است که دوستان عجیب‌وغریبی دارد و هر بار که از خانه بیرون می‌رود از یک صندوق جادو درمی‌آورد، گاهی به حشره تبدیل می‌شود و گاهی از یک سیاره سر در می‌آورد.

در کتاب حشره دوست داشتنی من نازلی روی در حمام یک سوسک بزرگ می‌بیند. با خودش فکر می‌کند باید این سوسک را سریع بکشد؛ اما سوسک شروع به حرف‌زدن می‌کند و می‌گوید عثمان دوست نازلی است و طلسم شده است. نازلی باید به او کمک کند.

کتاب حشره دوست داشتنی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حشره دوست داشتنی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:حشره دوست داشتنی من
شابک:۹۷۸۶۰۰۳۲۰۵۸۸۸
تعداد صفحه‌ها:۱۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه نازلی و شهرش استانبول

نظری برای کتاب ثبت نشده است.