کتاب خواب - بیداری و نگین صنوبری مغز
معرفی کتاب خواب - بیداری و نگین صنوبری مغز
کتاب خواب - بیداری و نگین صنوبری مغز نوشته زهرا محبوبی نیه است. این کتاب اطلاعات کاملی درباره خواب در اختیار ما قرار می دهد.
درباره کتاب خواب - بیداری و نگین صنوبری مغز
در سال ۱۹۰۰ فروید اولین کسی بود که خواب را پدیدهای منظم و برگشت شونده که به آسانی شخص به حالت طبیعی برمیگردد را عنوان کرد. مسئله خواب و بیداری از جمله مواردی هستند که ذهن و فکر بشر را از سالیان گذشته تا اکنون به خود مشغول ساخته است.
خواب یکی از نیازهای مهم و ضروری بشر و سایر موجودات بوده، سازمان یافته و وضعیتی آرامبخش است که با کاهش سطح هوشیاری و ادراکات حسی و همچنین غیرفعال شدن عضلات ارادی در زمان استراحت و سلامت و بازسازی عملکرد مغز و سیستمهای اعصاب، ایمنی، عضلانی- اسکلتی و با کاهش درجه حرارت و حفظ انرژی اهمیت قابل توجهی داشته است. خواب موجب برقراری تعادل مناسب و طبیعی بین سیستمهای متفاوت عصبی میشود همچنین مقوله بسیار مهمی در حفظ سلامت جسم و روان انسان محسوب میشود . خواب به بدن و مغز اجازه میدهد دوباره انرژی به دست بیاورند و خواب برای تقویت سیستم ایمنی و کمک بدن در مبارزه با بیماریها ضروری است. اکثر ما انسانها در یک مقطع از زندگی خود دچار اختلالاتی همچون اختلالات در بخواب رفتن یا از خواب پریدن دیدن کابوس و غیره میشویم افرادی که به خواب رفتن آنها طول میکشد و زمانبر است دچار اضطراب شده و روی کیفیت خواب آنها تاثیر منفی خواهد داشت.
خواب مرهمی است که بعد از یک روز طولانی او را آرام میکند و انرژی دوباره میبخشد. خواب برای موجودات زنده اهمیت بسیار بالایی دارد. به هم ریختن چرخه خواب، ساز و کار سیستمهای مختلف بدن را مختل میسازد.
خواب موجب تجدید قوای جسمی و روانی میگردد؛ بههمین دلیل هر کسی بعد از انجام یک دوره فعالیت جسمی و فکری، نیاز به خواب را حس میکند. خواب یک ضرورت زندگانی سالم است که تمامی قوا را تقویت کرده، تجدید قوای اندامهای مختلف و ترمیم بافتهای صدمه دیده و بهطور کلی بازگرداندن سلامتی به سرزمین بدن را موجب میگردد، ولی میزان آن از فردی به فرد دیگر و در هر گروه سنی متفاوت است. هرچند خواب باعث آرامش و آسایش انسان میشود اما همیشه این حالت طبیعی وجود ندارد و عواملی باعث اختلال در خواب میگردند. این موارد ممکن است جنبه روانی مانند کابوس شبانه باشند و گاهی مانند آپنه خواب جنبه عضوی دارد.
در طول زمان بیداری، مغز فعال است و در حالت خواب فعالیتش کم میشود. این کتاب اطلاعات جامعی درباره خواب و تغییر فرایندهای مغزی در این زمینه در اختیارتان قرار میدهد.
خواندن کتاب خواب - بیداری و نگین صنوبری مغز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به درک بهتر فرایند خواب پیشنهاد میکنیم.