معرفی و دانلود کتاب فلین در جنگل pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فلین در جنگل

کتاب فلین در جنگل

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب فلین در جنگل

کتاب فلین در جنگل نوشتهٔ ایرنه ولرشف و ترجمهٔ زینب سرحدی است. انتشارات زعفران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر سومین جلد از مجموعهٔ «ماجراهای فلین» است. «فلین» نام یک پسر کوچک است.

درباره کتاب فلین در جنگل

کتاب فلین در جنگل با تصویرسازی‌هایی از «یان بیرک» منتشر شده است. در این داستان با «فلین» که در طبیعت دارد روی شاخهٔ بلند یک درخت بالا و پایین می‌پرد، روبه‌رو می‌شویم. او ناگهان فریادی بلند می‌شوند. فلین از ترس پایین می‌افتد، اما ناگهان روی تخت‌خواب گرم و نرمش از خوب بیدار می‌شود. در این قصه فلین بازی می‌کند، اخطار می‌گیرد و دردسر درست می‌کند.

خواندن کتاب فلین در جنگل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه‌های سنی «الف» و «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فلین در جنگل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفلین در جنگل
ویراستارشهرام رجب زاده
انتشاراتانتشارات زعفران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
فوندوسکوپی آسانتصویر جلد کتاب فوندوسکوپی آسان
رضا محتشمی
جستارهایی در باب اسطورهتصویر جلد کتاب جستارهایی در باب اسطوره
مسعود آلگونه جونقانی
در میدان لیندِنتصویر جلد کتاب صوتی در میدان لیندِن
کِیت سالیوِن
کلید طراحی و معماری ساختمان با استفاده از نرم افزار Archicadتصویر جلد کتاب کلید طراحی و معماری ساختمان با استفاده از نرم افزار Archicad
جمال چنگیزی
وجوب حفظ آثار نبوی در مدینه منوره و مشروعیت تبرک به آنتصویر جلد کتاب وجوب حفظ آثار نبوی در مدینه منوره و مشروعیت تبرک به آن
ابی مجاهد عبد العزیز الفتاح القاری
در حسرت فهم درستتصویر جلد کتاب در حسرت فهم درست
مهدی محسنیان‌راد
من با تو مرد شدمتصویر جلد کتاب من با تو مرد شدم
میلاد تلسچی امیرخیزی
رژیم شاه و سازمانهای حقوق بشرتصویر جلد کتاب رژیم شاه و سازمانهای حقوق بشر
سیدسعید میرترابی
آموزش نوین علم وقف و ابتدا (جلد اول، سطح مقدماتی)تصویر جلد کتاب آموزش نوین علم وقف و ابتدا (جلد اول، سطح مقدماتی)
ابوعبدالرحمن جمال بن ابراهیم القرش
خبر و روزنامه نگاری در عصر دیجیتالتصویر جلد کتاب خبر و روزنامه نگاری در عصر دیجیتال
استوارت آلن
نظام های بهره برداری کشاورزیتصویر جلد کتاب نظام های بهره برداری کشاورزی
حسین شعبانعلی فمی
هر آنچه که بایستی از خبر و خبرنگاری دانستتصویر جلد کتاب هر آنچه که بایستی از خبر و خبرنگاری دانست
سیدفخرالدین طاهرزاده موسویان
روایت‌پژوهی داستان‌های عامیانه ایرانیتصویر جلد کتاب روایت‌پژوهی داستان‌های عامیانه ایرانی
مریم شریف‌نسب
الأسم فی رحاب الصرفتصویر جلد کتاب الأسم فی رحاب الصرف
فرشته فرضی شوب
بپرسید، بشنوید و ثروتمند شوید!تصویر جلد کتاب بپرسید، بشنوید و ثروتمند شوید!
رابرت کیوساکی
خانواده درمانی اعتیادتصویر جلد کتاب خانواده درمانی اعتیاد
رسول ابوالحسنی
تاک کوچولوتصویر جلد کتاب صوتی تاک کوچولو
هانس کریستین اندرسن
احکام خیار شرط موضوع ماده ۳۹۹ قانون مدنیتصویر جلد کتاب احکام خیار شرط موضوع ماده ۳۹۹ قانون مدنی
مهدی کریمی
طبیعت گردیتصویر جلد کتاب طبیعت گردی