معرفی و دانلود کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین)

کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین)

درمان هیجان‌مدار برای زوج‌ها

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین)

کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) نوشته‌ی ورونیکا کالوس، لیلی فیتزجرالد و جنیفر فیتزجرالد و ترجمه‌ی اسماعیل اسدپور، مائده زادسر و نسترن رمضانی است که این کتاب را انتشارات ابن‌سینا منتشر کرده است. این کتاب بر پایه‌ی درمان هیجان‌مدار برای زوج‌ها شکل گرفته و می‌کوشد رابطه‌ی عاطفی را از زاویه‌ی دلبستگی، هیجان و گفت‌وگو بررسی کند. تمرکز اصلی اثر بر این است که زوج‌ها فقط به حل تعارض فکر نکنند، بلکه بفهمند زیرِ تنش‌ها چه نیازها، ترس‌ها و امیدهایی پنهان شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین)

کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) نوشته‌ی ورونیکا کالوس، لیلی فیتزجرالد و جنیفر فیتزجرالد یک اثر تمرینی در حوزه‌ی رابطه‌ی عاطفی و زوج‌درمانی است که از اصول درمان هیجان‌مدار استفاده می‌کند. متن از همان فصل‌های آغازین روشن می‌کند که مسئله‌ی اصلی فقط اختلاف‌های روزمره نیست، بلکه کیفیت پیوند عاطفی، احساس امنیت، دسترسی هیجانی و شیوه‌ی پاسخ‌دادن دو نفر به نیازهای یکدیگر است. نویسندگان رابطه را صرفاً مجموعه‌ای از رفتارها نمی‌بینند و نشان می‌دهند که پشت خشم، کناره‌گیری، دلخوری یا سکوت، معمولاً ترس از طرد، نیاز به آرامش یا میل به دیده‌شدن قرار دارد.
این کتاب ساختاری فصل‌به‌فصل دارد و از مقدمه‌ای درباره‌ی مخاطبان و شیوه‌ی استفاده از تمرین‌ها شروع می‌شود. بعد از آن، فصل‌هایی مانند پیوندهای دلبستگی، من و همسرم، چه اتفاقی برای ما افتاد، هیجان‌ها، مسیر بهبودی، بازسازی رابطه‌ی عاطفی، ترمیم جراحت دلبستگی، حفظ صمیمیت، بازسازی رابطه‌ی جنسی و نگاه به آینده، مسیر کتاب را پیش می‌برند. این ترتیب نشان می‌دهد که اثر فقط به یک موضوع محدود نمی‌ماند و از شناخت ریشه‌های رابطه تا ترمیم زخم‌ها و حفظ نزدیکی پیش می‌رود. حضور کاربرگ‌ها، بازاندیشی‌ها و پرسش‌های مشخص هم باعث شده متن فقط توضیح نظری نباشد و خواننده را وارد فرایند فکر و گفت‌وگو کند.
این کتاب در فضای کلی خود بر این ایده تکیه دارد که عشق و دلبستگی برای انسان نیازهایی بنیادی هستند، نه نشانه‌ی ضعف. به همین دلیل، نویسندگان بارها به مفهوم پناهگاه امن، پایگاه امن و حضور هیجانی برمی‌گردند و توضیح می‌دهند که رابطه‌ی عاطفی وقتی پایدارتر می‌شود که دو نفر بتوانند در لحظه‌های ترس، شرم، خستگی یا ناامنی به هم رجوع کنند. در کنار این نگاه، اثر به تفاوت تجربه‌های فردی، پیشینه‌ی خانوادگی، فشارهای اجتماعی و حتی تجربه‌ی تبعیض هم توجه دارد. نتیجه، متنی است که هم به الگوهای تعاملی زوج‌ها نگاه می‌کند و هم به لایه‌های عمیق‌تری که این الگوها را شکل داده‌اند.

خلاصه کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین)

کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) از این نقطه شروع می‌کند که بسیاری از تنش‌های رابطه فقط بر سر موضوعاتی مثل پول، فرزندپروری، خانواده یا صمیمیت نیستند، بلکه به احساس ناامنی در پیوند عاطفی برمی‌گردند. نویسندگان ابتدا مفهوم دلبستگی و نیاز به امنیت را توضیح می‌دهند، سپس از خواننده می‌خواهند الگوهای تکرارشونده‌ی رابطه، واکنش‌های هیجانی، تجربه‌های گذشته و شیوه‌ی گفت‌وگو با همسر را بررسی کند.
در ادامه، کتاب به شناخت هیجان‌های اولیه و ثانویه، فهم چرخه‌های تعارض، ترمیم زخم‌های رابطه و ساختن گفت‌وگوهای عمیق‌تر می‌رسد. تمرین‌ها طوری طراحی شده‌اند که دو نفر بتوانند به‌تدریج از سرزنش و دفاع فاصله بگیرند و درباره‌ی ترس‌ها، نیازها، امیدها و خواسته‌های خود روشن‌تر حرف بزنند.

چرا باید کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی عاطفی را از زاویه‌ی دلبستگی و امنیت هیجانی توضیح می‌دهد، نه فقط از زاویه‌ی اختلاف‌های ظاهری.
  • خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند چرخه‌های تکرارشونده‌ی تنش، کناره‌گیری، خشم یا دلخوری را دقیق‌تر تشخیص دهد.
  • این اثر کمک می‌کند هیجان‌های پنهان زیرِ واکنش‌های روزمره، مثل ترس، شرم، نیاز به پذیرش و میل به نزدیکی، بهتر فهمیده شوند.
  • تمرین‌ها و بازاندیشی‌های کتاب امکان می‌دهند دو نفر فقط مطلب نخوانند، بلکه درباره‌ی رابطه‌ی خود فکر و گفت‌وگو کنند.
  • کتاب به موضوع‌هایی مثل جراحت دلبستگی، بازسازی اعتماد، صمیمیت عاطفی و رابطه‌ی جنسی هم پرداخته است.
  • اثر برای موقعیت‌های مختلف کاربرد دارد؛ از رابطه‌ای که نیاز به تقویت دارد تا رابطه‌ای که درگیر تنش و فاصله شده است.
  • نویسندگان محدودیت‌های کتاب را هم توضیح داده‌اند و مرز میان تمرین فردی و نیاز به کمک حرفه‌ای را نادیده نگذاشته‌اند.

خواندن کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• زوج‌هایی که می‌خواهند الگوهای تکراری تعارض و فاصله‌گرفتن در رابطه‌ی خود را بهتر بشناسند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی دلبستگی، امنیت هیجانی و نقش آن‌ها در رابطه‌ی عاطفی بیشتر بدانند.
  • کسانی که در رابطه با احساس طرد، نادیده‌گرفته‌شدن، شرم یا ناتوانی در بیان نیازهای خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • زوج‌هایی که می‌خواهند گفت‌وگوهای عاطفی عمیق‌تری داشته باشند و فقط در سطح بحث‌های روزمره نمانند.
  • مخاطبانی که به کتاب‌های تمرینی در حوزه‌ی رابطه و مشاوره‌ی خانواده علاقه دارند و دوست دارند هم‌زمان با مطالعه، تمرین هم انجام دهند.
  • درمانگران و مشاورانی که می‌خواهند از یک منبع تمرینی مکمل در کنار کار با زوج‌ها استفاده کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما دو نفر (کتاب تمرین) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابما دو نفر (کتاب تمرین)
عنوان دیگردرمان هیجان‌مدار برای زوج‌ها
عنوان در زبان مبدأAn emotionally focused workbook for couples: the two of us
موضوعخانواده و ازدواج
نویسندهورونیکا کالوس، لیلی فیتزجرالد، جنیفر فیتزجرالد
مترجماسماعیل اسدپور، مائده زادسر، نسترن رمضانی
انتشاراتانتشارات ابن سینا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.