معرفی و دانلود کتاب پرورش حافظه دیداری و شنیداری pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کیمیاگر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پرورش حافظه دیداری و شنیداری

کتاب الکترونیکی «پرورش حافظه دیداری و شنیداری» نوشتهٔ داریوش صادقی، جلد دهم از مجموعهٔ هوش و مهارت‌‌های کودکان است که در نشر کیمیاگر چاپ شده است. این کتاب دربارهٔ پرورش حافظه دیداری و شنیداری است و سعی دارد به کودکان کمک کند تا با شنیدن تعدادی از کلمات، آن‌ها را به خاطر بسپارند و بتوانند به‌ترتیبی که درنظر گرفته شده تکرارشان کنند. همین تمرین در دیدن گروهی از اشکال نیز تکرار می‌شود.

درباره مجموعه هوش و مهارت‌ های کودکان

این مجموعه برای کودکان ۶ تا ۹ سال آماده شده و با ارائهٔ تمرینات مختلف سعی دارد هوش و مهارت کودکان را در زمینه‌های گوناگون پرورش دهد. عناوین کتاب‌های این مجموعه به شرح زیر است:

۱. مهارت دقت و توجه

۱۲. آزمون‌های مفاهیم ریاضی

۱۳. کشف روابط بین شکل‌ها

۱۴. تجسم ذهنی و روابط فضایی

کتاب های مجموعه هوش و مهارت‌ های کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کودکان ۶ تا ۹ سال است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرورش حافظه دیداری و شنیداری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرورش حافظه دیداری و شنیداری

حافظه و ادراک دیداریتصویر جلد کتاب حافظه و ادراک دیداری
بازی های پرورش دقت و تمرکزتصویر جلد کتاب بازی های پرورش دقت و تمرکز
دوست خوبتصویر جلد کتاب دوست خوب
کریستین ای. آدامز
لج‌بازی و پرخاشگری در انجام تکالیفتصویر جلد کتاب لج‌بازی و پرخاشگری در انجام تکالیف
لیلا عظیمی
سلام آدم های دنیای من! (جلد اول)تصویر جلد کتاب سلام آدم های دنیای من! (جلد اول)
کریستین شواب
۱۵۰ شیوه تقویت هوش کودکتصویر جلد کتاب ۱۵۰ شیوه تقویت هوش کودک
آن باکوس
روش‌های تقویت توجه و تمرکز در کودکانتصویر جلد کتاب روش‌های تقویت توجه و تمرکز در کودکان
ماندانا سلحشور
تابستانه پیش دبستانی؛ آمادگی برای ورود به پایه اول دبستانتصویر جلد کتاب تابستانه پیش دبستانی؛ آمادگی برای ورود به پایه اول دبستان
مهناز رضا سلطانی
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
کودک خلاقمتصویر جلد کتاب کودک خلاقم
زهرا بذرافشان
اختلال‌ های یادگیری از منظر پزشکیتصویر جلد کتاب اختلال‌ های یادگیری از منظر پزشکی
مرجان بهزادفر
هوش و مهارت های ذهنی (جلد اول)تصویر جلد کتاب هوش و مهارت های ذهنی (جلد اول)
داریوش صادقی
۳۶۵ روش برای تقویت اعتماد به نفس در کودکانتصویر جلد کتاب ۳۶۵ روش برای تقویت اعتماد به نفس در کودکان
شیلا الیسن
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان ۸ تا ۱۲ سالتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش تفکر در کودکان ۸ تا ۱۲ سال
میرنابی. شور
وقتی به خانه‌ی دوستمان می‌رویمتصویر جلد کتاب وقتی به خانه‌ی دوستمان می‌رویم
آماندا دورینگ تورویل
کلیدهای رفتار با کودک مبتلا به اوتیسمتصویر جلد کتاب کلیدهای رفتار با کودک مبتلا به اوتیسم
مارلین تارگ بریل
مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیانتصویر جلد کتاب مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیان
سعیده سلطانی
من چیزهای جدید را امتحان خواهم کردتصویر جلد کتاب من چیزهای جدید را امتحان خواهم کرد
لاری رایت