کتاب بانکداری دیجیتال
معرفی کتاب بانکداری دیجیتال
کتاب الکترونیکی «بانکداری دیجیتال» نوشتهٔ مسیح قاسمی و نگار خزائی در انتشارات آذرفر چاپ شده است.
درباره کتاب بانکداری دیجیتال
بانکـداری الکترونیکـی و سرمایهگذاری، بازاریابـی الکترونیـک، پرداختهای الکترونیـک، فروشگاههای برخـط، بازارهـای بزرگ حراجـی و... تنها گوشههایی از وسـعت تجـارت الکترونیـک را شـامل میگردد. قانـون تجـارت الکترونیـک ایران در سـال ۲۰۰۳ تصویـب شـد. در حـوزه بانکـداری دیجیتال تاکنون فعالیتهای گستردهای صورتگرفته اسـت، امـا نبـود برخی زیرساختها در ابعـاد مختلـف موجب کندی ایـن فعالیتها گردیـده اسـت
چهار عامـل به ترتیـب اولویـت، فنی، امنیتـی، مالی و فرهنگـی - اجتماعـی در وفـاداری مشـتریان بـه خدمـات بانکـداری دیجیتال نقـش بازدارندگـی داشتهاند. بـرای شناسـائی موانـع نظـام بانکـی ایـران بایـد مدلـی هرچنـد محـدود و کارآمد ارائه شـود تـا پـس از اعتبارسنجی و تعیین مدل مناسـب با نظام بانکـداری الکترونیکی کشـور قابلیت اعمـال و اجرا گسـترده پیـدا کند. این کتاب با هدف پرداختن به این موضوعات نگاشته شده است.
کتاب بانکداری دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به علاقهمندان به مطالعه دربارهٔ بانکداری الکترونیکی پیشنهاد میشود.
این کتاب از نظر علمی بسیار عالی نوشته شده من اصل کتاب را خواندم . تعجب می کنم کتاب تازه چاپ شده چطور شما حق چاپ و انتشار گرفتید ؟؟ امیدوارم قانونی باشه
بصورت روان و کاربردی نگارش شده است
آینده بانکداری به سمت دیجیتال است استفاده کنید مفید است