کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ حافظ نجفی زنجانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ

کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ

معرفی کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ

کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ نوشتهٔ حافظ نجفی زنجانی است. انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ

کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ پس از اشاره به کلیات موضوع، در فصل ۲، به موضوع بايسته‌های اخلاقی و معنوی تبليغ و در فصل ۳ به اهداف و رسالت‌های تبليغ دينی پرداخته است. فصل ۴ این کتاب عوامل و شرايط موفقيت در تبليغ و فصل ۵ شيوه‌های نوين تبليغ را بر شمرده است. فصل ۶ این کتاب هم ویژگی‌های عملی مبلغان را بر شمرده و فصل ۷ هم بايسته‌هاى اخلاقى مبلغان را مرور کرده است. فصل‌های بعدی این کتاب هم به موضوع اخلاق اجتماعى مبلغان، آسيب‌شناسى تبليغات دينى و آسيب‌شناسى مبلغان دينى پرداخته است.

در ابتدای این کتاب آمده است که تبليغ در اسلام، موضوعی است كه دارای اهميت ويژه‌ای است. درک اصول، شرايط، ويژگی‌ها و ابزار تبليغ اسلامی می‌تواند راه‌گشای ما در اين عصر باشد. پيامبر اكرم و ائمهٔ‌ اطهار با به‌كارگيری یک سيرهٔ تبليغی منسجم و هماهنگ بود كه توانستند ايده‌های ناب و زلال الهی را به گوش جهانيان برسانند.

خواندن کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران علوم دینی و ارتباط آن با تبلیغات پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب اخلاق و آداب در تبلیغ

«تبليغ موفق و كارامد بايد از دلايل متقن علمى و اصول و مؤلفه‌هاى قوى برهانى، برخوردار و از پايه و مايه محكم، براى اقناع انديشه و روح پرتلاطم حقيقت‌طلبان، بهره‌مند باشد. از نگرش‌هاى قرآنى به وضوح می‌توان فهميد كه براى ايجاد دگرگونی‌هاى مثبت در مخاطبين، بايد سراغ عواطف و احساسات آنان رفت. بايد مشعلی براى روشن ساختن چراغ فطرت‌هاى خاموش به دست گرفت.»