معرفی و دانلود کتاب پیرایشگر (جلد اول) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پیرایشگر (جلد اول)

کتاب پیرایشگر (جلد اول)

آموزش

نوع کتاببدون نظر
پندار بختیاری خواه

معرفی کتاب پیرایشگر (جلد اول)

کتاب پیرایشگر (جلد اول) نوشتهٔ پندار بختیاری خواه است. انتشارات متخصصان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر یک کتاب آموزشی دربارهٔ کوتاه‌کردن مو و مدل‌های مو است.

درباره کتاب پیرایشگر (جلد اول)

کتاب کوتاه پیرایشگر (جلد اول) نتیجهٔ کوشش، پژوهش و تفحص درمورد حرفهٔ کوتاهی مو است و با استفاده از تجربه‌های هنرمندان ایرانی نوشته شده است. پندار بختیاری خواه در این کتاب از گذشته تا به امروز را از نظر گذرانده و پیدایش سبک‌ها را بررسی کرده است. این کتاب ابزارها، اصول و نکته‌هایی کاربردی را در برگرفته است.

خواندن کتاب پیرایشگر (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران حرفهٔ آرایشگری و شاخهٔ کوتاهی و مدل‌های مو پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب پیرایشگر (جلد اول)

«من، متولد پاییز ۱۳۶۵، در تهران و اصالتاً اهل شهریار، در سال‌های نوجوانی علاقه به زیبایی و شکل و رنگ موهای افراد مشهور و محبوب در من شکل گرفت و گاهاً با تقلید از مدل موی آن ها سعی می‌کردم خودم را به شکل و شمایل آن‌ها نزدیک کنم، حتی ترسیم مدل موها رو کاغذ یکی از سرگرمی‌های همیشگی من بود. تصویرسازی و الگوبرداری از شکل موی فوتبالیست‌ها و بازیگران محبوب، آشنایی با تفاوت‌ها در شکل، رنگ و جنس موها از علایق دوران نوجوانی بنده بود. سال آخر هنرستان بود و من یک جوان پرانرژی و علاقه‌مند به زیبایی و حس خاص بودن، میان شور و شعف برنایی و کوچه‌گردی‌های عصرگاهی و معاشرت با دوستان هم محلی، با یک پیشنهاد مواجه شدم. پیشنهاد کار در یک سلمانی بدون دستمزد و به ازای یادگیری، مغازه‌ای پر رفت‌وآمد، یک آرایشگر جوان و خوش‌سلیقه و مشهور در محله‌ی ما.

نظافت روزانه از طی و جارو گرفته تا شستشوی سر مشتری‌ها و درست کردن خمیر ریش وظایف من بود. بعد از مدتی کار با تیغ و تمرین روی بعضی مشتری‌ها و غالباً زخم‌کردن و حرف شنیدن از اوستا بخشی از مسیر من بود. بالاخره بعد از یک سال تسلط کمی بر قیچی و ماشین پیدا کردم و مدل کوتاه مدرسه‌ای اولین مدلی بود که یاد گرفتم. ثبت نام در دانشگاه و ادامه تحصیل در رشته‌ای که موردعلاقه‌ام نبود من را از مسیرم دور کرد. الکترونیک شاخه‌ای نبود که من به آن علاقه داشته باشم و همین باعث شد بعد از اتمام دوران تحصیل دوباره به آرایشگری روی آوردم.

افتتاح یک مغازه کوچک در گوشه‌ی کم رفت‌وآمد یک پاساژ خلوت و مقیّد کردن خود به ساعت کاری روزانه حتی در روزهای بدون مشتری و پر از تلاطم ابتدای مسیر من را تشکیل می‌داد.

کم‌کم با پیشرفت تکنولوژی و گسترش دنیای اینترنت و پیدایش شبکه‌های مجازی تصمیم بر استفاده‌ی کاربردی از فضای موجود کرده و با تقلید از آرایشگران کشورهای مختلف دنیا با تبلیغات و انتشار نمونه کار، مشتری‌هایی از محله‌های اطراف و حتی دورتر پیدا کردم.

افرادی که مثل من با تغییر روابط انسان‌ها پیش رفته و خود را با مرور زمان وفق داده بودند.

گذشت زمان و به‌روزرسانی‌های بیشتر چه در آموزه‌ها و چه در ارتباطات سبب این شد که پیشرفت بیشتری در من حاصل شود و به‌واسطه‌ی دنیای کم حجم ولی بزرگ مجازی با دوستانی از سراسر ایران و حتی کشورهای دورتر آشنا شوم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیرایشگر (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپیرایشگر (جلد اول)
عنوان دیگرآموزش
موضوعمدیریت و کسب و کار