کتاب تو برای من عزیزترینی مکس لوکیدو + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب تو برای من عزیزترینی

«تو برای من عزیزترینی» نوشته مکس لوکیدو( -۱۹۵۵)، نویسنده آمریکایی کتاب‌های کودک است. بدون تردید، برخی داستان‌های تحلیلی ویژه ی کودکان و نوجوانان به شایستگی می‌تواند در خویشتن داری و مدیریت رفتار کودکان و نوجوانان نقشی بسزا داشته باشد. کودکان و نوجوانان به خوبی متوجه می‌شوند داشتن پیوندهای خوشایند ارتباطی و برخورداری از مهر و محبت همسالان و دوستان فوق العاده ارزشمندتر و ماندگارتر از آن است که به خاطر دل بستن افراطی به یک اسباب بازی خاص دوستان خود را برنجانند. یا به تعبیر دیگر خودبینی، خودنمایی، فزون خواهی و اندیشه و رفتار انحصارگرایانه به خاطر داشتن کالا یا موقعیتی متمایز به تدریج پیوندهای عاطفی را تضعیف و روابط صمیمانه با دوستان را سست و گسستنی می‌کند. اثر حاضر به ایجاد درک عمیق در رابطه با این مطالب در کودکان و نوجوانان، کمک بسزایی می‌کند. از دیگر کتاب‌های این مجموعه: ای کاش بینی من هم سبز بود تو بی‌نظیری هدیه‌ی مخصوص تو

گلی
۱۳۹۹/۰۱/۰۲

عالییییی 😍📖

عاطفه
۱۴۰۱/۰۲/۱۵

"ایلای گفت : فکر میکنی من ومی کی ها رو ساختم تا اینگونه رفتار کنند؟ " حس کردم همین سوال رو خدا از کسانی میپرسه که از طرز رفتار دیگران ناراحت میشن... ____________ این داستان چشم و همچشمی رو نکوهش کرده.

غزل

۱۴۰۲/۰۱/۲۷

من همه ی کتاب های و می کی ها رو خیلی دوست دارم📖📚📖📚📖📚

saqqa
۱۴۰۲/۰۱/۱۴

خیلی قشنگ و با محتوا بود. درباره مسابقه ی مردم برای مصرف و خرید هر چه بیشتر و نتیجه ش. مردم فکر میکردم هرچی وسایل بیشتری داشته باشن، خوشحال تر میشن اما ناخواسته توی یک رقابت برای هرچه بیشتر داشتن،

- بیشتر
سیامک