معرفی و دانلود کتاب بچه شیعه pdf + خلاصه رایگان

کتاب بچه شیعه

۳.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بچه شیعه

کتاب الکترونیکی «بچه شیعه» نوشتهٔ بشیر حسینی میانجی در انتشارات زائر آستانه مقدسه چاپ شده است.

درباره کتاب بچه شیعه

این کتاب مصور حاوی شعری کوتاه و کودکانه در توضیح اخلاق و آداب شیعیان است و نشان می‌دهد که بچه شیعه باید چه رفتار و اخلاقی داشته باشد.

کتاب بچه شیعه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به کودکان علاقه‌مند به موضوعات مذهبی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بچه شیعه

«من بچه شیعه هستم

مثل گل بهارم

این است افتخارم

علی رو دوست دارم»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بچه شیعه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببچه شیعه
موضوعشعر کودک و نوجوان
نویسندهبشیر حسینی میانجی
انتشاراتانتشارات زائر آستانه مقدسه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۵/۰۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
فیزیک حالت جامدتصویر جلد کتاب فیزیک حالت جامد
محمدباقر فتحی
مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 87 تا 89)تصویر جلد کتاب مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 87 تا 89)
یوجین برانوالد
مرور سریع و کاربردی برانوالد بادکتر امیری (فصول ۳۷ و ۳۸ و ۳۹)تصویر جلد کتاب صوتی مرور سریع و کاربردی برانوالد بادکتر امیری (فصول ۳۷ و ۳۸ و ۳۹)
سعید امیری پویا
روان شناسی اجتماعیتصویر جلد کتاب روان شناسی اجتماعی
عیسی کاکویی دینکی
انسان هوشمندتصویر جلد کتاب انسان  هوشمند
اشکان مقبلی
آموزش انیمیشن سازی تصویریتصویر جلد کتاب آموزش انیمیشن سازی تصویری
بردیا علیزاده
گلستان رویاتصویر جلد کتاب گلستان رویا
علیرضا هاشمی‌نیا (دلنشین شالی)
مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 61 تا 63)تصویر جلد کتاب مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 61 تا 63)
یوجین برانوالد
مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۱تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۱
تیمور اعتماد
مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 77 تا 80)تصویر جلد کتاب مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 77 تا 80)
یوجین برانوالد
مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی قلب و عروق 1402تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی قلب و عروق 1402
نغمه نیک بین
چک لیستتصویر جلد کتاب چک لیست
آتول گوانده
مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 90 تا 94)تصویر جلد کتاب مرور سریع برانوالد 2022 (فصول 90 تا 94)
مرجان حامدی سرشت
اسم رمز، پائولینتصویر جلد کتاب اسم رمز، پائولین
پرل ویترینگتون کورنیولی
جنگ دوازده روزهتصویر جلد کتاب جنگ دوازده روزه
وحید افراسیابان
سوالات بورد تخصصی قلب و عروق ۱۳۹۸تصویر جلد کتاب سوالات بورد تخصصی قلب و عروق ۱۳۹۸
رعنا اصغری
مجموعه سوالات ارتقاء و بورد تخصصی قلب (1403)؛ گروه مباحث 1تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات ارتقاء و بورد تخصصی قلب (1403)؛ گروه مباحث 1
علی خسروبیگی
مرور سریع وکاربردی برانوالد ۲۰۱۹ بادکتر امیری (فصول ۳۵ ـ ۳۶)تصویر جلد کتاب صوتی مرور سریع وکاربردی برانوالد ۲۰۱۹ بادکتر امیری (فصول ۳۵ ـ ۳۶)
سعید امیری پویا
مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۲۸تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۲۸
دپارتمان قلب و عروق گزینه پارسیان طب