کتاب حرف عشق
معرفی کتاب حرف عشق
کتاب حرف عشق را فاطمه امیری کهنوج گردآوری کرده است. این کتاب مجموعهای از قطعههای عاشقانه و زیبا است.
درباره کتاب حرف عشق
کتاب حرف عشق مجموعهای مشترک از قطعههای ادبی از شاعران و نویسندگان معاصر است که به سرپرستی فاطمه امیری کهنوج و به همت انجمن ادبی آموزشی نامگ گردآوری شده است و نشر بید آن را منتشر کرده است. این مجموعه دربردارنده قطعههای ادبی از مرضیه صفایی اسدآبادی، فاطمه امیری کهنوج، نادیه ربیعی، شریفه بازیار، زهرا امیری و علی جابری زاده است.
خواندن کتاب حرف عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به روایتهای عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حرف عشق
«ترس
ساعت دوازده شب که فرا میرسد ناخوداگاه ترسی تمام وجودم را میگیرد، دست و پایم به لرزه میافتد و دلهره به سراغم میآید. مربوط به آن شبهایی هست که او دیر وقت به خانه میآمد، چه روزهای سختی داشتم، تا زمان رسیدنش به منزل، فکرهای جورواجور عذابم میداد، چندین بار زنگش میزدم یکی در میان جوابم میداد، وقتی که برمیگشت توانایی دیدن صورتش را نداشتم، اگر نگاهش میکردم و چهرهٔ آشفته و خراب و درهمبرهمش را میدیدم، فردا دوباره روزم خراب بود، شب میگذشت و ساعت دیر وقت را نشان میداد، آنگاه که کلید را در جایش میچرخاند، نفس راحتی میکشیدم و بلند میگفتم: آمدی؟
از بم بودن صدای گلویش حال بد درونش را تشخیص میدادم، و خود را در اتاق خواب پنهان میکردم، این زندگی نکبتبار تا چندین سال همراهم بود و مرا آزار و عذاب میداد.
یک روز برای همیشه رفت و دیگر به خانه برنگشت.
اما با این وجود که سالها میگذرد، این ترس در دلم هنوز آشیانه کرده، کاش این لانه ویران شود.
فاطمه امیری کهنوج»
***
«مادر
اسمش هم قداست خاصی دارد
آنگاه که صدایش میکنی مادر، خورشید پر فروغتر میتابد.
لبخند که بر لبانش مینشانی، غنچهها به زیباترین شکل ممکن میشکفند.
آوای لالاییاش، فلک را به رقص وا میدارد و چه موسیقی آرامشبخشی است، صدای دلنشینش.
هرگاه به آغوشش پناه میبری قلب زمین در مدار عشق به تپش میافتد.
چه قداستی دارد اسمش
«مادر»
گویی همهٔ کهکشان در برابرش سجده کردهاند.
مرضیه صفایی»