دانلود و خرید کتاب فارماکولوژی عبدالرسول سبحانی
تصویر جلد کتاب فارماکولوژی

کتاب فارماکولوژی

معرفی کتاب فارماکولوژی

چاپ سوم کتاب فارماکولوژی؛ برای رشته‌های پرستاری، مامایی، بهداشت و اتاق عمل نوشتهٔ عبدالرسول سبحانی (استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان) و غلامرضا سپهری (استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمان) و مهین ملایی (کارشناس‌ارشد پرستاری) است و انتشارات ارجمند آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب فارماکولوژی

یکی از ارکان اصلی وظایف نظام بهداشت و درمان در کشور تأمین، حفظ و ارتقای سلامت است. یکی از اجزای اصلی در نظام سلامت کارکنان درمانی شامل پزشک، داروساز، پرستار، ماما و غیره هستند که هر کدام به نوبه خود از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. بعد از پزشکان یکی از زیرمجموعه‌های مهم و سرنوشت‌ساز در روند سلامتی جامعه گروه‌های پیراپزشکی هستند. این گروه که در بعضی شرایط حلقه‌های واسطه و پیونددهنده اندیشه و تصمیم علمی پزشک و نیازهای بیمار هستند، چنانچه با برخورداری از علم و آگاهی به اعمال وظیفه خود بپردازند در بیشتر موارد نتیجه درمان را بهبود و ارتقا می‌بخشند. 

یکی از دروس مهم و کاربردی در دوران تحصیل این گروه‌ها فارماکولوژی است. مباحث مطروحه در این واحد درسی حول محور داروهاست. شناخت دقیق و ریزبینانه مطالب دروس تئوری فارماکولوژی منجر به آگاهی علمی فراگیران می‌شود. تدریس درس فارماکولوژی در گروه‌های پیراپزشکی اغلب با اتکاء به جزوه‌های درسی صورت می‌گیرد و اغلب اساتید به اجبار بخش زیادی از اوقات تدریس را مصروف نوشتن جزوه‌های دانشجویان می‌کنند. کتاب حاضر که تحت عنوان فارماکولوژی (چاپ سومارائه می‌شود در راستای حل معضل آموزش فوق و بهره‌وری هرچه بیشتر از درس فارماکولوژی تدوین شده است. به دنبال ویرایش اول و دوم کتاب با اصلاح پاره‌ای از نواقص آن و افزودن نکات جدید، اینک ویرایش سوم به زینت چاپ آراسته شده است. این کتاب با اغلب کتب فارماکولوژی پیراپزشکی تفاوت دارد و اساس شکل‌گیری آن بهره‌گیری از کتب متعدد فارماکولوژی پزشکی و پیراپزشکی و ارائه ساختار جدید و در عین حال ساده و پرمحتوا برای معرفی مفاهیم فارماکولوژی است.

خواندن کتاب فارماکولوژی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان گروه‌های پیراپزشکی (پرستاری، مامایی، بهداشت و اتاق عمل) پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب فارماکولوژی

«عالیت فارماکوکینتیک دارو بستگی به میزان عبور آن از غشاء سلولی دارد. غشاء سلولی از لایه دو ملکولی شامل لیپید و ملکول‌های پروتئین که به‌طور پراکنده در طول لایه‌های لیپید قرار دارند تشکیل شده است. ملکول پروتئین به تنهایی می‌تواند نقش یک حامل (Carrier)، یک آنزیم، یک گیرنده یا یک محل آنتی‌ژن ایفا کند. غشاء سلولی هم‌چنین دارای منافذی است که مواد کوچک قابل حل در آب مانند لیتیوم، اوره، الکل، الکترولیت‌ها و آب به راحتی از آن عبور می‌کنند. ملکول‌های داروئی در مسیر انتقال به محل اثر توسط پلاسما، مجبورند از حفرات متعدد بدن عبور کنند. ورود داروها به این محل‌ها محدود است، چون باید از غشاءهای مختلفی عبور کنند. سدهائی که در مسیر انتقال داروها وجود دارند، ممکن است حاوی لایه منفرد سلولی باشد، مانند پرزهای اپی تلیال روده و یا مانند پوست از چندین لایه تشکیل شده باشد. علی‌رغم اختلافات ساختمانی در سدهای یاد شده فوق ولی عبور مواد از آن‌ها از دو مکانیزم به نام‌های انتقال غیر فعال و انتقال فعال صورت می‌پذیرد.»


z.m9180
۱۴۰۱/۱۲/۲۵

کاش کتابای تخصصی هم تخفیف داشت

Z313
۱۴۰۱/۰۹/۰۵

عااااالی

روان پرستاری، بهداشت روان (2) اختلالات روانپزشکی
نازنین هنرپروران
آشنایی با داروهای پرکاربرد دندانپزشکی
فرشید وحدتی‌نیا
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث 2018 بخش چهاردهم پرستاری بیماری‌های پوست و سوختگی
معصومه نیشابوری
داروهای شایع بخش مراقبت های ویژه به همراه مراقبت های پرستاری
مسعود فلاحی
درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث "پوست و سوختگی چشم و گوش "
میترا ذوالفقاری
درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث 2010 (ویراست دوازدهم) ؛ گوارش
لیلیان شولتیس برونر
بنویس تا اتفاق بیوفتد
هنریت آن کلاوسر
فیزیک پزشکی
مایک کراندال
جنین شناسی پزشکی لانگمن 2015
تامس دبلیو سادلر
اصول طب داخلی هاریسون بیماری‌های گوارش؛ ویراست بیستم
سجاد قانع‌ عزآبادی
اصول مراقبت های ویژه ICU‬
پوران سامی
درسنامه پرستاری داخلی - جراحی برونر سودارث 2010 "کبد، غدد و مجاری صفراوی"
دوریس اسمیت سودارث
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش شانزدهم (بیماری‌های چشم و گوش)
جنیس. ال هینکل
پرستاری مراقبت در منزل
سلیمه عزیزی

حجم

۴٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۷۶ صفحه

حجم

۴٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۷۶ صفحه

قیمت:
۱۲۵,۰۰۰
تومان