کتاب اسرار موفقیت در کنکور و سایر آزمون ها خلیل رضوی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اسرار موفقیت در کنکور و سایر آزمون ها

کتاب اسرار موفقیت در کنکور و سایر آزمون ها

معرفی کتاب اسرار موفقیت در کنکور و سایر آزمون ها

«اسرار موفقیت در کنکور: هر آنچه در مورد کنکور و ترفندهای موفقیت در آن باید بدانید» نوشته خلیل رضوی(-۱۳۵۴) ویژه داوطلبان کنکور دانشگاه سراسری و آزاد و سایر آزمون‌ها است. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: این کتاب تا حد زیادی به شما کمک می‌کند تا در رشته و شهر دلخواه خود وارد دانشگاه شوید. شما در هر مقطعی بخواهید در آزمون کنکور شرکت کنید این کتاب برایتان مفید است و مطمئنا با مطالعه آن خواهید توانست هم در تست زنی نتیجه بهتری بگیرید و هم رتبه و جایگاه بهتری کسب کرده و در رسیدن به رشته و دانشگاه دلخواه خود قدم بردارید. این کتاب به گونه‌ای آماده شده است که هم برای دانش آموزان دبیرستان و پیش‌دانشگاهی و پشت کنکوریها (البته اگر دیگر مفهومی داشته باشد!) و نیز دانشجویانی که می‌خواهند در مقطع بالاتر کنکور بدهند مفید باشد. در این کتاب با توجه به رشد و گسترش آموزشهای مجازی و نیز برخی شرایطی که برای ادامه تحصیلات در کشورهای خارجی فراهم شده است، این موارد به طور نسبتا خوبی معرفی و بحث شده‌اند تا افرادی که تمایل و توانایی این گونه تحصیلات را دارند نیز با شرایط آنها آشنا گردند. به طور کلی در این کتاب با مباحث زیر آشنا خواهید شد: • نحوه مطالعه مطالب مختلف در زمینه‌های درسی • نحوه شرکت در آزمون و تست زدن و... • نحوه برنامه‌ریزی بلند مدت برای موفقیت در تحصیل و کنکور • آشنایی با شرایط و مقررات و ضوابط کنکور سراسری • آشنایی با نحوه و شرایط ورود به دانشگاه بدون کنکور • آموزش مجازی و اینترنتی و دانشگاههای مربوطه • نحوه تعیین پاسخ درست تستها بدون داشتن معلومات: مهندسی معکوس • مدیریت زمان برای استفاده بهینه از زمانهای مرده روز • آشنایی با نحوه انتخاب رشته در دانشگاه سراسری و آزاد و... • ساخت و استفاده از ابزارهای کمک آموزشی • روشهای تند خوانی و تقویت حافظه و مطالعه موثر

khayyam.m
۱۳۹۶/۰۳/۲۷

کیفیتش خیلی بده

ali
۱۳۹۵/۱۱/۲۰

عالی بودحتمادانلودکنیدضرر نمیکنید

بریده‌هایی از کتاب

باور کنید بسیاری از چیزهایی که ما در زندگی خودمان ساخته‌ایم و برای خودمان مهمشان کرده‌ایم، آن قدرها هم که فکر می‌کنیم بزرگ نیستند و به راحتی می توان از کنار آنها گذشت.
Thor
دانش آموزانی که مشکلاتی در درس خواندن دارند و یا این که به کم کاری عادت کرده‌اند، بدانند هیچ چیز یک شبه درست نمی‌شود. باید در کار استمرار داشت و همت کرد. هنوز فرصت کافی برای ترک عادت گذشته و تقویت اراده وجود دارد. کم کم شروع کرده و حجم کارتان را افزایش دهید. فکر می‌کنید آنها که درس خوان هستند، مادرزادی و یا ژنتیکی درس خوان بوده‌اند؟ نه، بلکه در اثر مرور زمان و استمرار و تلاش به درس خواندن عادت کرده‌اند.
Thor
توصیه من به شما: سعی کنید در رشته‌ای وارد شوید که به آن علاقه دارید. مطمئن باشید اگر صرفا برای فرار از برخی مسائل بخواهید هر طور شده وارد دانشگاه شوید بعد از ۲ یا ۴ سال وقت و عمر گذاشتن به جایی خواهید رسید که شاید بدتر از وضعیت فعلی تان باشد!
چگونه شاگرد اول شویم
آبراهام ماتول
ابری بشید و نبارید
رضا حیدری قاسم‌آبادی
زبان بدن به زبان آدمیزاد (ایجاد ارتباط بی کلام)
االیزابت کونکه
رضا حیدری قاسم‌آبادی
اصول و نکات کلیدی مطالعه، یادگیری و برنامه‌ریزی درسی
مرتضی‌ حاج‌بابایی
دانستنی های دندان عقل
برات‌الله شعبان (و دیگران)
همانند یک پرنس و پرنسس باشیم! راهنمای برندینگ شخصی و آداب معاشرت
کبری سبزعلی یمقانی
فصول منتخب پرز 3 در رادیوانکولوژی
سارا شمسی
کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین
توانبخشی حافظه
باربارا ویلسون