کتاب واژه نامه صنایع های تک و محصولات دانش بنیان (آلمانی ـ انگلیسی ـ فارسی)
معرفی کتاب واژه نامه صنایع های تک و محصولات دانش بنیان (آلمانی ـ انگلیسی ـ فارسی)
کتاب واژه نامه صنایع های تک و محصولات دانش بنیان (آلمانی ـ انگلیسی ـ فارسی) نوشتهٔ سیدمرتضی احمدی زاده است و انتشارات نارون دانش آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب واژه نامه صنایع های تک و محصولات دانش بنیان (آلمانی ـ انگلیسی ـ فارسی)
واژهنامه صنایع «های تِک» و محصولات دانشبنیان کتابی است در نوع خود نوین که برای اولین بار در ایران منتشر میشود. در این کتاب مجموعهای جامع از خلاقیت، فناوری، نوآوری و خدمات (Creativity, Innovation, Technology & Services) مورد نیاز واحد های صنعتی (Industrial Units) و واحدهای کسبوکار (Business Units) بر اساس استانداردهای جهانی ایزو (ISO) و تعریف تولید مبتنی بر دانش (Definition of Knowledge - Based Production) در قالب یک دیکشنری کاربردی سهزبانه، آلمانی، انگلیسی، فارسی گِردآوری و در راستای محصولات دانشبنیان (knowledge - based products) که جامعه ما در شناسایی آن نقش کلیدی دارد و در دهههای اخیر در ایران و جهان ظهور، توسعه و گسترش یافتهاند، پرداخته است. مضاف بر اینکه، از این کتاب میتوان به عنوان بستری برای افزایش انگیزه (A Platform to increase Motivation) در جهتگیری تکنولوژیکی (Technological Orientation) انتخاب موضوعی پروژههای مهندسی و پژوهشی دانشجویی (Engineering Projects & Student Research) اشاره کرد.
خواندن کتاب واژه نامه صنایع های تک و محصولات دانش بنیان (آلمانی ـ انگلیسی ـ فارسی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهها و صنایع دانشبنیان پیشنهاد میکنیم.