کتاب یک عالم بی کسی
معرفی کتاب یک عالم بی کسی
کتاب یک عالم بی کسی نوشتهٔ وحید اصالت فر است. نشر مهر و دل این رمان معاصر ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب یک عالم بی کسی
کتاب یک عالم بی کسی یک رمان معاصر و ایرانی به قلم وحید اصالت فر است. این رمان از جایی آغاز میشود که راوی خطاب به فردی ناشناس سخن میگوید. او از رفتن فردی از شیرخوارگاه سخن میگوید؛ فردی که هنگام رفتن گریه کرده است. نویسندهٔ این رمان اهل خوزستان و متولد شهرستان شوش بوده است. اثر حاضر ششمین کتاب و چهارمین رمان از این نویسنده است. او در این اثر سعی کرده در جهان داستانی خود نگاهی به نقاط پنهان و کمتر دیدهشدهٔ جامعه داشته باشد.
خواندن کتاب یک عالم بی کسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب یک عالم بی کسی
برای یک آن چهرهٔ مامان و بابا توی ذهنم آمدند که چقدر با استرس و نگرانی خواسته بودند برای پیگری این اتفاق پیش سروش نروم. گیج و سردرگم از میان کوچهها بهدنبال آدرس خانمان میگشتم. انگار اولین بار بود دنبال آدرسی میگردم که اینقدر همهچیز برایم ناآشنا و غریب میآمد. میخواستم زودتر به خانه برسم و به سؤالهای بیجوابی که ذهنم را به خودش مشغول کرده بود، برسم. سؤالهایی که باید جوابی برای آنها پیدا میکردم تا خیالم از حرفهای نامربوط سروش راحت شود. اما اگر حتی برای یک درصد هم که شده حرفهای آنها واقعیت داشته باشد چه؟ خودم را سرزنش کردم. نباید به این فکرهای مسخرهای که به ذهنم هجوم میآوردند توجه کنم. با این حال باید با آنها بهطور مفصل در این خصوص صحبت کنم که چرا زن عمو باید دست چنین کار بچهگانهای بزند تا مثلاً تلافی جواب منفیام به پسرش را داده باشد.