کتاب بچه پیراهن
معرفی کتاب بچه پیراهن
کتاب بچه پیراهن نوشتهٔ مهری ماهوتی است این کتاب را کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر کرده است. این کتاب، شامل مجموعهای از شعرهای کودکان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب بچه پیراهن
در کتاب بچه پیراهن، مهری ماهوتی طبیعت، اشیا و مسائل روزمره را دستمایهای برای خلق فضایی خیالانگیز و شاعرانه قرار داده است.
مدیوم شعر اساساً برای ارائهٔ احساسات و عواطف بشری مناسب است. از آنجا که کودکان، نسبت به بزرگسالان و در بسیاری از موارد، قوهٔ خیالِ پویاتر و زندهتری دارند، ارتباط راحت و خوبی با شعر برقرار میکنند.
طراح گرافیک این کتاب، کامران مهرزاده است.
خواندن کتاب بچه پیراهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» پیشنهاد میکنیم.
درباره مهری ماهوتی
مهری ماهوتی ۲۶ فروردین ۱۳۴۰ در بابل به دنیا آمده است. او نویسنده و شاعر حوزهٔ کودکان و نوجوانان است.
مهری ماهوتی نخستین قصهها و شعرهای خود را در کلاس انشا در مدرسه نوشت. پس از این، اولین کار مطبوعاتی او در «کیهان بچهها» منتشر شد. او همچنین با مجلههای «جانبازان» و «زن روز» و با همهٔ مجلههایی که برای کودکان و نوجوانان چاپ میشد، با دفتر تألیف کتب درسی و مجلههای کمکآموزشیِ رشد همکاری پیوستهای داشته است. مهری ماهوتی بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است. از میان نوشتههای این نویسنده میتوان به «بچههای مرد»، «روزهای پاییزی»، «سفر به سرزمین خاکستری»، «قصههای خاله شیرین»، مجموعه پنج جلدی «قصههای زینب»، مجموعه پنج جلدی ماجراهای «آقای تنبل»، «سکههای کوچک آرزوهای بزرگ»، «بیب بیب بوق بوق»، «نان خوشمزه»، «کفشهای جیک جیکی» و «کمد پرماجرا» اشاره کرد.
ماهوتی در زمینهٔ بازآفرینی آثار برجستهٔ ادبیات کهن و بازنویسی موضوعات تاریخی نیز تلاش قابلتوجهی داشته؛ کتابهای او در رابطه با زندگی پیامبر (ص)، بانو خدیجه (س) و حضرت فاطمه (س) در بازار کتاب موجود است.
او جوایز متعددی کسب کرده است.
بخشهایی از کتاب بچه پیراهن
«تق تق تتق بر در زدم