کتاب تجارت در عصر جدید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تجارت در عصر جدید
«تجارت در عصر جدید» نوشته رابرت کیوساکی( -۱۹۴۷)، سخنران انگیزشی و آموزگار مهارتهای کسب و کار است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«پرسشهای متداول این دانشجویان از من سئوالات تکراری است "چگونه میتوانیم سرمایهگذاران را پیدا کنیم؟" و "چگونه میتوانیم سرمایهمان را افزایش دهیم؟" من این سوالات را درک میکنم. من خودم حاشیه امن یک شغل سنتی را رها کردم و چالشهای کارآفرینی را انتخاب کردم. من خودم هیچ سرمایهای نداشتم و هیچ حامی و پشتیبانی برای کارم هم نداشتم. باور کنید هیچ شرکت بزرگی پشتیبانام نبود و من تنها بودم. حالا میخواهید بدانید من به این دانشجویان چه میگویم؟ من به آنها میگویم: "شما فقط کار را شروع کنید. شما باید وارد کار شوید، مجبور هستید وارد کار شوید. اگر اینکار را نکنید، بیرون حوزه کسب و کار قرار دارید. "
لازم نیست برای راه اندازی کسب و کارتان، سرمایه بالایی داشته باشید، شما باید وارد گود شوید و کسب و کار را خودتان بسازید و ایجاد کنید!
"امروز، حتی اگر به اندازه کافی پول داشته باشم، باز هم به افزایش سرمایههایم فکر میکنم. برای یک کارآفرین، اولین کاری که باید انجام دهد این است که از طریق سه گروه سرمایههای خود را افزایش بدهد: مشتریان، سرمایه گذاران و کارکنان. شغل شما به عنوان یک کارآفرین این است که محصولاتتان را به مشتریان خود بفروشید. اگر میتوانید محصولی عرضه کنید که مشتریان به شما پول میدهند و آنرا خریداری میکنند، پس حتماً میتوانید پول بیشتری از طریق سرمایهگذاران مختلف جذب کنید. اگر کارکنان شما برای به دست آوردن پول تلاش میکنند، میتوانید کاری کنید که حداقل ده برابر بیشتر از آنچه به آنها پرداخت میکنید برای شما کار کنند."»
دو مرد یک پیام: چرا دوست داریم شما هم ثروتمند شوید؟!
دونالد ترامپ
مدرسه تجارتشارون لیچر
نشان ویژه شماجان پورکیس
مدیریت مالی موفقشارون لیچر
فروشنده و میلیونرمارک فیشر
چرا میخواهیم شما ثروتمند باشید؟ (دو مرد، یک پیام)دونالد ترامپ
موفقیت شخصیبرایان تریسی
به فکر یک تجارت باشید قبل از اینکه بیکار شویدهنگامه خدابنده
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
هوش مالی یک میلیاردر را داشته باشیدرابرت کیوساکی
پدر پولدار پدر بی پولرابرت کیوساکی
پدر پولدار، پدر فقیردادبه دادمهر
پدر پولدار، پدر فقیر (خلاصه کتاب)گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
چهارراه پولسازیشارون لیچر
برای ثروتمند شدن آیکیوی مالی خود را افزایش دهید (خلاصه کتاب)گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
مدیریت خلاقانه پول
رابرت کیوساکی