نویسنده:پائول تایگر، باربارا بارون تایگر
انتشارات:بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)
«انواع کودکان» کتابی دو جلدی با عنوان فرعی «چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم». در جلد اول این مجموعه نویسندگان آن، پائول تایگر، باربارا بارون تایگر تحلیلی بر اساس تئوری شخصیتشناسی پروفسور کارل گوستاویونگ را ارائه میکنند.
فرزندان یک خانواده ویژگیهای سرشتی و ذاتی متفاوتی دارند، ویژگیهای سرشتی که بعدها در بزرگسالی تبدیل به ویژگیهای شخصیتی افراد میشوند.
علاوه بر این که صفات شخصیتی برخی از کودکان درون یک خانواده با فرزندان دیگر میتواند خیلی متفاوت باشد حتی در برخی مواقع شاهد بودهایم که صفات شخصیتی کودکان کاملاً مستقل از والدین بوده است.
در کتابی که پیش روی شماست به خوبی به تفاوتهای سرشتی و شخصیتی کودکان اعم از درونگرایی، برونگرایی، واقعگرایی، رؤیاپردازی، تفکری، احساساتی بودن، قضاوتکننده، و مشاهدهکننده میپردازد.
با مطالعه این کتاب درمانگران بالینی اعم از روانپزشکان و روانشناسان کودک و نیز والدین میتوانند به تفاوتهای شخصیتی و رفتاری کودکان پی ببرند. بنابراین شناخت این ویژگیها و ابعاد شخصیتی به پیشبینی رفتار کودکان کمک شایانی میکند. این کتاب که بر اساس تئوریهای شخصیت روانشناس بزرگ «کارل یونگ» نگارش شده دارای ترجمهای شیوا، رسا و ساده است و برای کسانی که به نوعی با کودکان و والدین آنها سروکار دارند بهخوبی قابلفهم است.
انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)
پائول تایگر
حقیقت تلخژان شینودا بولن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
۴۵,۰۰۰۴۰%
من کتاب های تربیتی زیادی خوندم. این کتاب تیپ های شخصیتی و نیاز متفاوت هر تیپ به رفتار و واکنش متفاوت رو خوب بیان کرده. بعد از خوندن کتاب و دونستن تیپ شخصیتی دخترم، نگاهم به بعضی از رفتارهاش که
عالی حتما دانلو کنین 😘😘😘😘💕💕💓😋😋😋
بسیار کتاب کاربردی و عالی و مفیدی بود در مورد تیپ های شخصیتی یک دایرهالمعارف کامل است واقعا برای مادران و پدران و معلمین عزیز توصیه می کنم. ممنون از طاقچه عزیز 😍
این کتاب نصفه است یعنی حتما باید جلد دو رو بخونی که توی طاقچه نیست وگرنه اصلا فایده نداره فقط توضیحات کامل ۴ تیپ شخصیتی در این کتاب هست توضیحات کامل و طبقه بندی شده بقیه تیپ های شخصیتی نیست
فقط ۹ شخصیت رو در کتاب تحلیل کرده بودن و شخصبت مد نظر من جز اونها نبود، راضی نبودم از خرید کتاب به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.