کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است
معرفی کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است
کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است نوشتهٔ کارسون کرسلی و ترجمهٔ بهاره قنادزاده است. انتشارات دید مثبت این کتاب را روانهٔ بازار کتاب کرده است.
درباره کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است
بیشتر کره اسبهایی که در آن بهار به دنیا آمده بودند شبیه آنهایی بودند که سالهای قبل به دنیا آمده بودند. بعضی از آنها لکههایی روی بدن داشتند و بعضی ستارهای بین چشمها؛ بعضی فرز و چابک بودند و بعضی خجالتی. اما یکی از این کره اسبها با بقیه متفاوت بود. او رنگ متفاوتی داشت و بعد از یک سال متوجه عضوی در بدنش شد که اسبها آن را نداشتند. او فکر میکرد چقدر بد و خجالتآور است که مثل سایر اسبها نیست. تا اینکه اتفاقی باعث شد او نظرش راجعبه خودش تغییر کند... .
خواندن کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام کودکانی که فکر میکنند مثل بقیهٔ بچهها نیستند یا خجالت میکشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تو متفاوت هستی و این فوق العاده است
در آن فصل بهاری كه شــيپورچی به دنيــا آمد، آنقدر كره اســب تازه متولد شــده در چمنزار وجود داشــت كه تقريبا هيــچ كس متوجه كره اســب كوچولوی پرنشاطی كه به هيچ كدام از ماديانهای
چمنزار تعلق نداشت، نشد.
بيشــتر كره اســبهايی كه در آن بهار بــه دنيا آمده بودند شــبيه آنهایی بودند كه سالهای قبل به دنيا آمده بودند. بعضی از آنها لكههايی روی بدن داشــتند و بعضی ســتارهای بين چشمها؛ بعضی فرز و چابک بودند و بعضی خجالتی.
بسیاز جذاب و آموزنده بود و به ما نشان می دهد متفاوت بودن همیشه بد نیست .
این کتاب بسیار جذّاب است و هیجان انگیز💫🔮👌🏻 من این کتاب را به شما پیشنهاد می کنم🎉
#۱۱۳ داستان خوبی بود و نشان میداد هیچکس را بهخاطر تفاوتهایی که به انتخاب خودش نبوده است، نباید سرزنش کرد و از دوستی با او دوری کرد. تصویرگری کتاب معمولی اما بامزه بود. ترجمه میتوانست بهتر و روانتر باشد. به نظرم برای
عالی بود بی نظیر
یک کتاب عالی زیبا با شکل و طراحی زیبا متن جالب دیگه چی از این بهتر
واقعا زیبا بود😍 من از خوندن این کتاب واقعاااااااااالذت بردم🦋 و به شما هم توصیه میکنم که حتما بخونید💗 مطمعنن از خوندنش لذت خواهید برد🦄 ام راستی! من خیلی دوست دارم یک دوست خوب تو طاقچه پیدا کنم اگر دوست دارید با من دوست بشید
این کتاب عالی
فوق العاده بود👍👌