کتاب کلید روابط پایدار در زندگی زناشویی
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلید روابط پایدار در زندگی زناشویی
«کلید روابط پایدار در زندگی زناشویی» نوشته دکتر زهره سپهری شاملو( -۱۳۴۷)، دکتری روانشناسی بالینی و سلامت و ملیحه سالاری، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«هر فردی در روابط خود با دیگری رفتارهایی را بروز میدهد که از تأثیرات آن رفتار بر طرف مقابل آگاهی ندارد و معمولاً کلید حل مشکلات نیز همینجاست؛ بنابراین برای تجربه داشتن روابط رضایتبخش، به افزایش خودآگاهی و ارتقای مهارتهای ارتباطی نیازمندیم.
این کتاب در این امر به شما کمک خواهد کرد. ما در این کتاب به شما خواهیم گفت که چرا نیاز ما به عشق و محبت در روابطی که با دیگران داریم، برآورده نمیشود. همچنین به شما خواهیم آموخت که چگونه میتوان در تغییر این روابط سهمی فعالانه داشت. انجام تکالیفی که در بخشهای مختلف این کتاب آمده است، به روشن شدن بهتر مطالب کمک میکند و درنتیجه باعث فهم بهتر مطالب، کاربردی کردن و درونی شدن آنها میشود. بنابراین توصیه ما این است که حتماً برای انجام این تکالیف وقت کافی بگذارید و پاسخ خود را در قسمتهای در نظر گرفتهشده بنویسید. حتی میتوانید پس از مدتی به پاسخهای قبلی خود مراجعه کنید و از اینکه طی این مدت در مقایسه با گذشته، موفقیت یا تغییرات روبه رشد زیادی داشتهاید، لذت ببرید!»
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارها
علی (ع)، جان محمد (ص)محمد محمدی اشتهاردی
دانشمند درماندهمحمد محمدی اشتهاردی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۰,۰۰۰۶۰%
به خاطر اینکه نویسنده هم وطنمونه این کتاب از کتاب های روانشناسی خارجی خیلی بهتر و کاربردی تره در ضمن به کسایی که تازه روابطی رو شروع کردن به خصوص ازدواج و بی تجربن کاملا توصیه میکنم چون اوایل یه رابطه