دانلود و خرید کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع
تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع

کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع

معرفی کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع

کتاب حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع از مجموعه کتابای نردبام اثر مهرداد کیوان و دیگران است که برای دانش‌آموزان برتر و علاقه‌مند به این درس طراحی و تدوین شده است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

هر فصل كتاب سه بخش دارد:

درسنامه، سؤال‌های تستی و سؤال‌های تشريحی. هر یک از فصل‌های کتاب به صورت موضوعی تقسیم‌بندی شده‌اند. در ابتدای هر بخش درسنامه‌ای جمع وجور و کارراه‌انداز آورده شده که خواندن آن را قبل از پاسخگویی به پرسش‌های چهارگزینه‌ای، پیشنهاد می‌کنیم. سؤال‌های تستی و تشريحی جواب‌های كامل و روانی دارند. سؤال‌ها به گونه‌ای چيده شده‌اند كه ترتيب آنها از آسان به سخت باشد.

خواندن کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان و ریاضیات پایه پیشرفته جامع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگرچه مخاطب عمده این کتاب دانش‌آموزان مدارس برتر و نمونه‌ای هستند که کسب رتبه‌های برتر در کنکور سراسری و المپیادهای علمی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده‌اند، اما برای دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مندی که هدفشان فهم هر چه بیشتر مطالب است و نیم‌نگاهی نیز به موفقیت در آزمون ورودی مدارس برتر دارند، بسیار مناسب خواهد بود.

پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۱ (پایه دهم)
رسول محسنی منش
پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۲ (پایه یازدهم)
نیما سپهری
مجموعه کتابای نردبام؛ ریاضیات تجربی پیشرفته جامع
مهرداد کیوان
پرسش های چهارگزینه ای؛ ریاضی ۸ ام تیزهوشان (درسنامه + سؤال)
محمدحسن کاهه
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ فیزیک ۳ پیشرفته پایه دوازدهم (رشته ریاضی)
احمد مصلایی
پرسش های چهارگزینه ای حسابان و ریاضیات پایه جامع رشته ریاضی (جلد اول؛ درسنامه و سؤال)
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۱ پیشرفته تجربی پایه دهم
احمد مصلایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۳ ریاضی (دوازدهم)
مهدی هاشمی
پرسش های چهارگزینه ای گسسته + آمار و احتمال جامع
عطا صادقی
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)
رضا سبزمیدانی
پرسش های چهارگزینه ای حسابان و ریاضیات پایه جامع رشته ریاضی (جلد دوم؛ پاسخ)
رسول محسنی منش
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۱ (یازدهم)
مصطفی دیداری
پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۳ (دوازدهم)
نیما سپهری
مجموعه کتابای نردبام؛ شیمی ۲ پیشرفته پایه یازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
پرسش های چهارگزینه ای حسابان ۲ (دوازدهم)
رسول محسنی منش
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته تجربی (دهم، یازدهم و دوازدهم)
فرزاد نامی
پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۱ (پایه دهم)
کمیل نصری
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲)
سیدمحمدحسین حشمت‌الواعظین
۱۴۰۳/۰۶/۰۳

کتاب فوق العاده انتشارات خیلی سبز برای کنکوری ها. این کتاب هم درس نامه های مختصر و مفیدی داره و هم از لحاظ تستی قوی هست ، برای دانش آموزان دوازدهمی و همین طور دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است