کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)

کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)

معرفی کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال) نوشته‌ی نیما سپهری، مهدی براتی و یاسر عبداللهی، اثری تخصصی در حوزه‌ی آموزش شیمی برای دانش‌آموزان متوسطه دوم است. این کتاب توسط انتشارات خیلی سبز منتشر شده است و جلد اول آن به ارائه‌ی درسنامه‌های آموزشی و مجموعه‌ای از سوالات چهارگزینه‌ای اختصاص دارد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که هم مفاهیم پایه‌ای و هم نکات پیشرفته‌ی شیمی را پوشش دهد و دانش‌آموزان را برای آزمون‌های آزمایشی و کنکور سراسری آماده کند. در این جلد، علاوه‌بر درسنامه‌های جامع، سوالات تألیفی جدید و نمونه سوالات کنکورهای سال‌های گذشته نیز گنجانده شده است تا مخاطبان بتوانند با انواع تیپ سوالات آشنا شوند و مهارت تست‌زنی خود را تقویت کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال) به قلم نیما سپهری، مهدی براتی و یاسر عبداللهی، اثری آموزشی و تمرینی است که برای دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم تالیف شده است. این کتاب با هدف پوشش کامل مباحث شیمی متوسطه دوم و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای کنکور سراسری و آزمون‌های آزمایشی تدوین شده است. ساختار کتاب شامل درسنامه‌های فشرده و کاربردی در ابتدای هر فصل است که مفاهیم کلیدی و نکات مهم را به‌صورت خلاصه و قابل فهم ارائه می‌کند. پس از هر درسنامه، مجموعه‌ای از سوالات چهارگزینه‌ای تألیفی و سوالات برگرفته از کنکورهای سراسری و تمرین‌های کتاب درسی قرار گرفته است. در انتهای هر بخش، سوالات چالشی‌تر با عنوان «۱۰۰ شو» برای سنجش سطح بالاتر دانش‌آموزان آورده شده است. همچنین، ضمیمه‌ای با موضوعات منتخب و مهم از کتاب‌های درسی سه پایه به کتاب افزوده شده تا پوشش مطالب کامل‌تر شود. پاسخ‌های تشریحی سوالات در جلد دوم کتاب ارائه شده است. این کتاب با رویکردی هدفمند و ساختاری منظم، تلاش کرده است تا نیازهای طیف وسیعی از دانش‌آموزان را در مسیر یادگیری و موفقیت در آزمون‌ها برآورده کند.

خلاصه کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال) یک منبع آموزشی و تمرینی است که محتوای آن به‌صورت فصل‌به‌فصل و مطابق با سرفصل‌های کتاب‌های درسی شیمی دهم، یازدهم و دوازدهم تنظیم شده است. هر فصل با یک درسنامه‌ی آموزشی آغاز می‌شود که مفاهیم اصلی، نکات کلیدی و مثال‌های کاربردی را به‌صورت خلاصه و هدفمند توضیح داده است. این درسنامه‌ها تلاش دارند تا دانش‌آموز را بدون حاشیه‌روی و با تمرکز بر اصل مطلب، به درک عمیق‌تری از مباحث شیمی برسانند. در ادامه‌ی هر فصل، مجموعه‌ای از سوالات چهارگزینه‌ای تألیفی و سوالات منتخب از کنکورهای سراسری و تمرین‌های کتاب درسی قرار گرفته است. این سوالات با هدف پوشش کامل تیپ‌های مختلف تست و افزایش مهارت حل مسئله طراحی شده‌اند. سطح دشواری سوالات به‌تدریج افزایش یافته و در انتهای هر بخش، با عنوان «۱۰۰ شو»، سوالات چالشی‌تر و نزدیک به سطح کنکور ارائه شده است تا دانش‌آموزان بتوانند خود را در شرایط واقعی آزمون بسنجند. در بخش ضمیمه، پنج موضوع مهم و منتخب از گوشه و کنار کتاب‌های درسی سه پایه جمع‌آوری شده است تا دانش‌آموزان بتوانند به‌صورت یکجا به مرور و جمع‌بندی این مباحث بپردازند. این بخش به‌ویژه برای مرور سریع و جمع‌بندی پیش از آزمون‌ها کاربرد دارد. پاسخ‌های تشریحی سوالات در جلد دوم کتاب ارائه شده و دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به آن، علاوه‌بر بررسی پاسخ صحیح، نکات آموزشی و روش‌های حل مسئله را نیز فرا بگیرند. به این ترتیب، کتاب نه‌تنها به تقویت دانش مفهومی کمک می‌کند، بلکه مهارت تست‌زنی و مدیریت زمان را نیز ارتقا می‌دهد.

چرا باید کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب درسنامه‌های فشرده و سوالات متنوع، بستری مناسب برای یادگیری مفهومی و تمرین تست‌زنی فراهم کرده است. ساختار مرحله‌ای سوالات، از سطح پایه تا چالشی، امکان سنجش تدریجی پیشرفت را می‌دهد و دانش‌آموز می‌تواند نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کند. وجود سوالات تألیفی جدید و سوالات کنکورهای سال‌های گذشته، باعث می‌شود مخاطب با انواع تیپ سوالات آشنا شود و آمادگی بیشتری برای آزمون‌های مهم به‌دست آورد. ضمیمه‌ی موضوعی در انتهای کتاب نیز فرصتی برای مرور و جمع‌بندی سریع مطالب کلیدی فراهم کرده است. این کتاب به‌ویژه برای کسانی که به‌دنبال منبعی جامع و در عین حال خلاصه برای مرور و تمرین شیمی هستند، انتخاب مناسبی به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم که قصد شرکت در کنکور سراسری یا آزمون‌های آزمایشی دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که نیاز به مرور سریع مفاهیم شیمی و تمرین تست‌های متنوع دارند، این کتاب کاربردی است.

پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد دوم، پاسخ)
نیما سپهری
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۱ پیشرفته تجربی پایه دهم
احمد مصلایی
پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۱ (پایه دهم)
رسول محسنی منش
مجموعه کتابای نردبام؛ ریاضیات تجربی پیشرفته جامع
مهرداد کیوان
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ شیمی ۳ پیشرفته پایه دوازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی ۱ (دهم)
مصطفی دیداری
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع، رشته تجربی
احمد مصلایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۱ رشته تجربی (پایه دهم)
علی انواری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ شیمی ۱ پایه دهم
عباس سرمایه
ریاضی ۸ ام پیشتاز
صبا مهدوی
مجموعه کتابای نردبام؛ شیمی ۲ پیشرفته پایه یازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد اول؛ سوال)
رضا سبزمیدانی
آموزش شگفت انگیز حسابان ۱ یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)
محمدرضا توجه
آموزش شگفت انگیز آمار و احتمال یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)
عطا صادقی
مجموعه کتابای جی بی؛ زیست شناسی ۲ پایه یازدهم
عباس راستی بروجنی
آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ رشته ریاضی یازدهم (درسنامه + تست)
فرید شهریاری
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
سعید فرهادی جهرودی
فیزیک ۲؛ پایه‌ی یازدهم
محمد نوکنده
زیست شناسی جامع (جلد دوم)
گروه آموزشی ماز