کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)

کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)

معرفی کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)

کتاب زیست‌شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی) نوشته‌ی پوریا خیراندیش و فرزام فرهمندنیا، اثری تخصصی در حوزه‌ی آموزش زیست‌شناسی برای دانش‌آموزان متوسطه است. این کتاب توسط انتشارات خیلی سبز منتشر شده است و به‌طور ویژه به مباحث زیست‌شناسی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم می‌پردازد. ساختار کتاب شامل درسنامه‌های آموزشی و پاسخ‌های تشریحی به سؤالات و تمرین‌هاست و تلاش کرده تا مفاهیم کلیدی و نکات مهم کتاب درسی را با زبانی قابل فهم و همراه با مثال‌های کاربردی ارائه کند. علاوه‌بر نویسندگان اصلی، گروهی از مشاوران و ویراستاران علمی نیز در تدوین این اثر نقش داشته‌اند تا دقت علمی و آموزشی آن تضمین شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)

زیست‌شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی) اثری است که با هدف پوشش کامل مباحث زیست‌شناسی سه پایه‌ی متوسطه دوم تدوین شده است. این کتاب به‌عنوان یک منبع آموزشی و تمرینی، هم درسنامه‌های مفصل و هم پاسخ‌های تشریحی به سؤالات و تست‌ها را در بر می‌گیرد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که هر فصل ابتدا با توضیح مفاهیم اصلی و نکات کلیدی آغاز می‌شود و سپس با مجموعه‌ای از پرسش‌ها و تست‌های چهارگزینه‌ای ادامه می‌یابد. پس از هر بخش، پاسخ‌های کاملاً تشریحی ارائه شده تا دانش‌آموز بتواند علاوه‌بر یادگیری مفاهیم، با شیوه‌ی تحلیل سؤالات و رفع اشکال نیز آشنا شود. نویسندگان، پوریا خیراندیش و فرزام فرهمندنیا، با همکاری تیمی از مشاوران و ویراستاران علمی، تلاش کرده‌اند تا کتاب را به منبعی جامع برای آمادگی کنکور و امتحانات تبدیل کنند. در این کتاب، علاوه‌بر آموزش مفاهیم پایه‌ای زیست‌شناسی، به نکات ترکیبی، مقایسه‌ای و کاربردی نیز توجه شده است. همچنین، مثال‌ها و تمرین‌ها از مباحث متنوعی مانند ساختار یاخته، انتقال مواد، سطوح سازمان‌یابی حیات، ویژگی‌های جانداران، و نقش زیست‌شناسی در زندگی روزمره انتخاب شده‌اند تا پوشش کاملی از سرفصل‌های کتاب درسی ارائه شود.

خلاصه کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)

این کتاب غیرداستانی است و خلاصه‌ی محتوایی آن به شرح زیر است: کتاب زیست‌شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی) با تمرکز بر آموزش مفاهیم زیست‌شناسی پایه‌های دهم تا دوازدهم، ساختاری مرحله‌به‌مرحله دارد. هر فصل با توضیح مفاهیم کلیدی آغاز می‌شود؛ برای مثال، فصل‌های ابتدایی به ساختار یاخته، انواع مولکول‌های زیستی، و سطوح سازمان‌یابی حیات می‌پردازند. در این بخش‌ها، مفاهیمی مانند تفاوت یاخته‌های یوکاریوت و پروکاریوت، نقش اندامک‌ها، و ساختار غشای یاخته‌ای با جزئیات بررسی شده‌اند. در ادامه، کتاب به موضوعاتی مانند انتقال مواد در یاخته، فرایندهای انتشار، اسمز، انتقال فعال و نقش پروتئین‌ها در عبور مواد از غشا می‌پردازد. هر کدام از این فرایندها با مثال‌های ملموس و مقایسه‌ای توضیح داده شده‌اند تا دانش‌آموز بتواند تفاوت‌ها و کاربردهای هر روش را درک کند. همچنین، بخش‌هایی به بررسی ویژگی‌های جانداران، رشد و نمو، تولیدمثل، سازش با محیط و پاسخ به محرک‌ها اختصاص یافته است. در بخش‌های بعدی، سطوح مختلف سازمان‌یابی حیات از یاخته تا زیست‌کره معرفی شده‌اند و تفاوت‌های جمعیت، اجتماع، بوم‌سازگان و زیست‌بوم با مثال‌های متنوع شرح داده شده است. کتاب همچنین به نقش زیست‌شناسی در زندگی انسان، مانند پزشکی شخصی، تولید سوخت‌های زیستی، حفاظت از بوم‌سازگان‌ها و کاربردهای فناوری‌های نوین زیستی اشاره کرده است. در پایان هر فصل، مجموعه‌ای از تست‌های چهارگزینه‌ای و سؤالات تشریحی قرار دارد که پاسخ‌های آن‌ها به‌صورت کاملاً تحلیلی و مرحله‌به‌مرحله ارائه شده است. این پاسخ‌ها نه‌تنها راه‌حل صحیح را نشان می‌دهند، بلکه نکات مهم و دام‌های آموزشی هر سؤال را نیز بررسی می‌کنند. به این ترتیب، کتاب علاوه‌بر آموزش مفاهیم، مهارت حل مسئله و تحلیل سؤالات را نیز تقویت می‌کند.

چرا باید کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب درسنامه‌های آموزشی و پاسخ‌های تشریحی، فرصتی برای یادگیری عمیق و تثبیت مفاهیم زیست‌شناسی فراهم کرده است. یکی از ویژگی‌های شاخص آن، توجه به نکات ترکیبی و مقایسه‌ای است که به درک بهتر ارتباط بین مباحث مختلف کمک می‌کند. همچنین، پاسخ‌های تحلیلی به سؤالات، امکان شناسایی نقاط ضعف و رفع اشکال را برای دانش‌آموزان فراهم می‌سازد. وجود مثال‌های متنوع و تمرین‌های هدفمند، باعث می‌شود که مطالب صرفاً به‌صورت تئوری باقی نماند و کاربرد عملی آن‌ها نیز روشن شود. این کتاب برای کسانی که به دنبال تسلط بر مباحث زیست‌شناسی و موفقیت در آزمون‌های مهم هستند، ابزاری کارآمد به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان متوسطه دوم، داوطلبان کنکور سراسری، و افرادی که نیاز به مرور و تسلط بر مفاهیم زیست‌شناسی دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که در حل تست‌های زیست‌شناسی یا درک نکات ترکیبی و تحلیلی این درس با چالش روبه‌رو هستند، مناسب است.

^~^A.M

لطفا جلد ۱۴۰۳ رو موجود کنید

farajzadeh
۱۴۰۲/۰۸/۲۴

لطفا بروزرسانی کنید

پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی جامع (جلد اول)
پوریا خیراندیش
پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد دوم، پاسخ)
نیما سپهری
پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ شیمی ۳ پیشرفته پایه دوازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۳ (دوازدهم)
محمد کشوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
پرسش های چهارگزینه ای ریاضیات تجربی جامع (جلد دوم، پاسخ)
علی شهرابی
پرسش های چهارگزینه ای حسابان ۲ (دوازدهم)
رسول محسنی منش
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۱ رشته ریاضی (پایه دهم)
علی انواری
مجموعه کتابای نردبام؛ شیمی ۲ پیشرفته پایه یازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)
مهدی مظلوم شایان
پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۳ (پایه دوازدهم)
نیما سپهری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)
هاله تیمورزاده
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۳ تجربی (دوازدهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی ۱ (دهم)
مصطفی دیداری
آموزش شگفت‌انگیز؛ فیزیک ۳ پایه دوازدهم
فرید شهریاری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
مسائل شیمی، کتاب های موضوعی (دهم، یازدهم، دوازدهم)
عباس سرمایه
آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ رشته ریاضی یازدهم (درسنامه + تست)
فرید شهریاری